Haberler

Erkek Olsam Ünlü Bir Kadınla Evlenmezdim

İlk kez sözü-müziği kendisine ait olan 'Kibrit' adlı şarkıyla çıkış yapmaya hazırlanan Lerzan Mutlu; sunuculuk yaptığı TV programları yüzünden, müziğe haksızlık ettiğini söyledi. Rakiplerinin Ali Cengiz oyunları yüzünden ağır savaşlar verdiğini açıklayan Mutlu, "Ama ben hacıyatmaz gibiyim, yumruğu yesem de ayağa kalkarım. Asla pes etmem" dedi. Mutlu'yla yeni çalışmasını, müzik kariyerini ve özel hayatını konuştuk.

'Kibrit'in sözü ve müziği size ait... Bu bir ilk, öyle değil mi?

Evet! Single projesi gündeme geldiğinde; şarkı almak için Yıldız Tilbe'nin kapısını çaldım. Kendisiyle konuşurken, bir şarkı yaptığımı da söyledim. Yıldız yaptığım şarkıyı duyunca hemen defterini kapattı ve "Sana şarkı vermiyorum. Kendi şarkınla çıkacaksın" dedi. Yıldız'ın ısrarı ile ilk kez, bana ait olan şarkıyla çıkacağım. Allah utandırmasın.

Müziğe üç yıl ara vermenizin nedeni ne?

Televizyon programına o kadar ağırlık verdim ki, müziği biraz ikinci plana attım. Eğitimini aldığım müziğe haksızlık yaptığımı kabul ediyorum.

MÜZİKTE İSTEDİĞİM YERDE DEĞİLİM

Müzikte istediğiniz yere geldiğinizi düşünüyor musunuz peki?

Hayır, düşünmüyorum. Ben sekiz senedir bu işi yapıyorum, çok da hatalarım oldu. TV programını birinci planda tutmam gibi. Çok magazinsel oldum. Bu arada çok savaşlar verdim. Ama Amerikalılar'ın bir sözü vardır; "Seninle uğraşılıyorsa sevin, çünkü önemlisindir. Uğraşılmıyorsa üzül, çünkü önemsizsindir" diye. Demek ki; potansiyel tehlike olarak gördükleri için, zaman zaman Ali Cengiz oyunlarıyla benimle uğraşıyorlar.

Magazinin içindesiniz ama aslında özel hayatınız fazla bilinmiyor...

Ben magazine malzeme olmak adına, koluma birini takıp gezmenin doğru olduğuna inanmıyorum. Ayrıca magazin sadece özel hayat demek değildir ki. Magazin; kişinin ışığını, karşı tarafın iyi kullanması demek bence. Beni Türkiye'de çok insan tanıyorsa, bunun sebebi magazindir. O yüzden ben gazetecilere atıp tutanlardan, şemsiye ile onları dövenlerden değilimdir.

ÇOK SEÇİCİYİM

Hayatınızda biri var mı?

Uzun zamandır yok! Ben de benim mesleğimi yapanlar gibi gündeme gelmek için yedi kez evlenip ayrılabilirdim. Annemden başka hayatta karışanım da yok; bunu yapabilirdim. Ama bu hem evlilik kurumuna hem de kendime saygısızlık olur.

Ama evliliğe karşı değilsiniz, öyle değil mi?

Değilim ama evlenir miyim bilmem. Türkiye'de ünlü kadını kaldırabilecek kaç erkek var ki?

Erkekler niye ünlülerle evliliklerini yürütemiyor?

Türkiye'de şarkıcı ya da oyuncuların bir ayda kazandığı para, bir erkeğin belki de bir senede kazandığı paraya eşit. Hem egosal olarak, hem de ilginin kadının üzerinde olması açısından, bir erkek bunu gururuna yediremeyebilir. Ben de erkek olsaydım, ünlüyle evlenmezdim.

#Sayfa#

HACIYATMAZ GİBİYİM!

Çok güçlü biri gibi duruyorsunuz, gerçekten öyle misiniz?

Ben aslında biraz hacıyatmaz gibiyim. Yumruğu yerim sonra tekrar ayağa kalkarım. Asla pes etmem. Yatak odamda uyandığımda karşımda "Asla vazgeçme, asla vazgeçme, asla vazgeçme" yazılıdır. Ne zaman o yazıyı görsem; vazgeçmekten, vazgeçiyorum.

Zeki olduğunuza inanıyor musunuz?

Kova burcunun en büyük özelliği zeki olmaları... Ben de Kova burcuyum.

KENDİMİN ERKEK HALİNİ ARIYORUM

Babanızı erken yaşta kaybettiniz. Sevgililerinizde babanızı aradığınızı düşünüyor musunuz?

Eskiden arardım. Ama anladım ki; hiç kimse babam değil. Hiç kimse babam gibi sevmiyor beni. Aşkları bittiğinde arkamda durmuyorlar.

YALAN ALIŞKANLIK

Nasıl bir erkek sizin dikkatinizi çeker?

Söz benim için çok önemlidir. Yalan diline değdiği zaman; o insan, onu sonuna kadar sürdürecektir. Yalanın; ağza değdiği zaman; alışkanlık yapan içecekler gibi olduğunu düşünüyorum. Ben kendimin erkek halini arıyorum aslında. Belki de o yüzden yalnızım.

Yalnızlık dokunmuyor mu size?

Dokunmuyor çünkü; kendimi mutlu edecek başka uğraşlar buluyorum. Hayatın aşktan ibaret olmadığını biliyorum. Sonra insanların ne büyük aşklar yaşayıp ayrıldıklarını biliyorum. O aşklar da bitiyorsa, aslında aşk diye bir şey yok. Aşkın; insanın o anki ruhunu tatmin etmek olduğunu inanıyorum. Ben kendi ruhumu öyle tatmin edip üzüleceğime, ruhumu kendi kendime tatmin etmeyi tercih ediyorum. Bir kadın, bir erkeğe bağlı kalarak mutlu olacak diye bir şey yok.

Burçlarla ilgilisiniz, öyle değil mi?

Çok fazla. İngiltere'de, özel bir okulda burçlarla ilgili eğitim aldım.

19.30'DAN SONRA SADECE SIVI ALIYORUM

4.5 kilo verdiğini söyleyen Lerzan Mutlu "Çok yemiyorum ama tatlıdan hiç bir zaman vazgeçemiyorum. Sabah iyi kahvaltı ediyorum, akşama doğru yiyeceklerimi azaltıyorum, 19.30'dan sonra da sadece sıvı alıyorum" dedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title