Haberler

Erkek Çocukları Öpüştüren Fenomen Gaga Bulut'un 15 Yıl Hapsi İstendi

Güncelleme:

Sosyal medya hesabı içi çektiği bir videoda erkek çocuklarını öpüştürdüğü için gözaltına 'Gaga Bulut' lakaplı Bulut Altuğ'un 6 aydan 15 yıla kadar hapsi istendi.

Yeni Asır gazetesinden Metin Burmalı'nın haberine göre, İzmir'de para karşılığı 'çocuklara yönelik istismar' görüntülerini çekip, sosyal medya hesabında takipçi ve para kazanmak amacı ile paylaşan 'Gagabulut' lakaplı Bulut Altuğ ile ilgili iddianame hazırlandı.

6 AYDAN 15 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Alsancak Birinci Kordon'da özellikle 15 yaş altında bulunan mağdur çocuklara genel ahlaka aykırı davranışlar yaptıran Altuğ için 6 aydan 15 yıla kadar, kameramanlığını yapan tutuksuz sanık Fatih Bilgehan B. için de 3 aydan 8 yıla kadar hapis cezası istendi.

Erkek Çocukları Öpüştüren Fenomen Gaga Bulut'un 15 Yıl Hapsi İstendi

ÇOCUKLARA SARKINTILIK SURETİYLE CİNSEL İSTİSMAR

Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Aydın Sökeli olan Bulut Altuğ'un senaryolaştırıp Youtube'da yayınladığı 18 dakikalık görüntü incelendiğinde 15 yaş altı ya da 15-18 yaş aralığında olduğu tespit edilen mağdurlara para karşılığı çeşitli görevler verdiği, mağdurlara sarkıntılık sureti ile cinsel istismarda bulunma suçu işlediğine dikkat çekildi. Altuğ'un müstehcen görüntüleri, yazı veya sözleri basın ve yayın yolu ile yaydığı, görüntülerin üretiminde çocukları kullandığının tespit edildiği, kameraman Fatih Bilgehan B'nin de yardım eden sıfatı ile sorumluluğunun bulunduğu vurgulandı.

ERKEK ÇOCUKLARI ÖPÜŞTÜRDÜ

Alsancak Birinci Kordon'da yaşı küçük çocuklara kız kıza ya da erkek erkeğe öpüşmeleri, diğer mağdurlara sarkıntılıkta bulunmaları ve herkesçe görülebilecek şekilde soyunmaları için 20 ile 100 lira arasında para vermeyi taahhüt eden Bulut Altuğ'un, yüklediği diğer videolardaki sözlerinin de müstehcen nitelikte olduğu, üzerine atılı suç dolayısı ile cezalandırılması gerektiğinin altı çizildi.

Erkek Çocukları Öpüştüren Fenomen Gaga Bulut'un 15 Yıl Hapsi İstendi

MAĞDURLARIN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLİYOR

Görüntülerde yer alan diğer mağdurların kimliğinin tespit edilmesi için soruşturmanın devam ettiğinin belirtildiği iddianamede, İzmir Cumhuriyet Savcısının cezaevinde tutuklu olan Bulut Altuğ için 6 aydan 15 yıla kadar, kameramanlığını yapan tutuksuz şüpheli Fatih Bilgehan B. için de 3 aydan 8 yıla kadar hapis cezası istediği öğrenildi.

ÇOCUKLARINI ÜZGÜN GÖRÜP ŞÜPHELENDİLER

Mağdur ailelerin ifadelerine de yer verilen iddianamede, yaşı küçük mağdur C.S.S'nin babası U.V.S'nin eve geldiğinde oğlunu üzgün görüp nedenini sorduğu, söz konusu videonun oğlunun isteği dışında internette yayınlandığını öğrendikten sonra şikayetçi olduğu ifade edildi. Diğer mağdur çocuk K.Y'nin annesi A.Y'nin ise oğlunun okulundaki rehberlik öğretmeninin kendisini araması sonrası konudan haberdar olup şikayetçi olduğu vurgulandı.

Erkek Çocukları Öpüştüren Fenomen Gaga Bulut'un 15 Yıl Hapsi İstendi

NE OLMUŞTU?

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, geçen 15 Ekim tarihinde kamuoyundan gelen tepkiler ve videosunu çekip yayınladığı küçük yaştaki C.S.S. ile K.Y'nin ailesinin şikayeti üzerine harekete geçerek, 'Gagabulut' lakaplı sosyal medya fenomeni Bulut Altuğ'u gözaltına aldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya gaga bulut Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (90)

FALCO52:

Hasta zihniyetli herif. . az bile bu ceza. .

57
2
yanıtYanıtla
SİBEL:

Bu zihniyette birey yetiştiren topluma ne demeli?

yanıt18
yanıt1
başkan:

bu ne rezilik ya sosyal medya için yapmadıkları pislik yok nerdesınız yetkilıler sayar satıcılık yapsa hemen bulursunuz hadı bunu açıklayın

37
0
yanıtYanıtla
POYRAZ:

böyle AHLAKSIZ ÇİNSİ SAPIKLIK DAVRANIŞLARI GENÇLERİMİZE AŞILAMAYA ÇALIŞANLARA DEVLETİMİZİN FIRSAT VERMEMESİ GEREKİR BU PİSLİYE BİRAN ÖNÇE DUR DEMELİ AHLAKSIZLIĞIN SONUYOK. . . . . . . . . . . REZİLLİK BİR DURUM. . . . . . . . . . . . . .

32
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

asın gitsin böyle sapıkları

28
2
yanıtYanıtla
FB:

Bu pisliği içeriği atıp aç bıraksınlar

27
1
yanıtYanıtla
AH ELIME GECECEN:

NEOLDUGU BELIRSIZ VARLIK

25
0
yanıtYanıtla
Cfk:

Az bile

23
1
yanıtYanıtla
Gagaya bulandı:

Sonunda da gagalandı

23
0
yanıtYanıtla
ceto:

laiklik la laiklik allahin hödükleri . . . . serefsiz insan . . . hapiste bol bol öpüsür :D hahahah

18
5
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title