Haberler

Erkek Çocukları Öpüştürdüğü Görüntülerden Sonra Tutuklanan Fenomen Gaga Bulut'un İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Erkek çocukları öpüştürdüğü görüntülerden dolayı tutuklanan 'Gaga Bulut' lakaplı sosyal medya fenomeni ilk ifadesinde "Kötü bir amacım yoktu, ilgi çekici şeyler çekmek istedim." dedi.

İzmir'de para karşılığında erkek çocukları öpüştürüp bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaştığı gerekçesiyle tutuklanan'Gaga Bulut' lakaplı Bulut Altuğ'un ifadesi ortaya çıktı. Altuğ, "Kötü bir amacım yoktu, ilgi çekici şeyler çekmek istedim. İlgi çekmek için feminen giyiniyorum, kız arkadaşım var" dedi.

VİDEOLARINA ERİŞİM YASAĞI KONULDU

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine gözaltına alınan Bulut Altuğ, sevk edildiği adliyede tutuklanırken, paylaştığı videolara da mahkeme tarafından erişim yasağı konuldu.

Erkek Çocukları Öpüştürdüğü Görüntülerden Sonra Tutuklanan Fenomen Gaga Bulut'un İlk İfadesi Ortaya Çıktı

"İLGİ ÇEKİCİ ŞEYLER ÇEKMEK İSTEDİM"

Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre ifadesinde Youtube'a yüklediği videoların izlenme oranları sayesinde para kazandığını anlatan Altuğ, "Ayda 7 ile 10 bin lira arasında değişen para kazanıyorum. Hatta 15 bin lira kazandığım zamanlar da oldu. Kötü bir amacım yoktu. Sadece ilgi çekici bir şeyler çekmek istedim" dedi.

Erkek Çocukları Öpüştürdüğü Görüntülerden Sonra Tutuklanan Fenomen Gaga Bulut'un İlk İfadesi Ortaya Çıktı

"İLGİ ÇEKMEK İÇİN FEMİNEN GİYİNİYORUM, KIZ ARKADAŞIM VAR"

"Ailemin maddi durumu iyi. Babamın Aydın'da restoranı var" bilgisini veren Altuğ, şöyle devam etti: "İlk başlarda beni bu halimle kabul etmediler. Ama beni görmek isteyenler sayesinde restoranın işleri de arttı. İlgi çekmek için feminen giyiniyorum. Aslında kız arkadaşım var."

Erkek Çocukları Öpüştürdüğü Görüntülerden Sonra Tutuklanan Fenomen Gaga Bulut'un İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Erkek Çocukları Öpüştürdüğü Görüntülerden Sonra Tutuklanan Fenomen Gaga Bulut'un İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (103)

CANOCANO:

GAGAAAA ÇOK ÜZÜLDÜMM, O KÖTÜ BİRİSİ DEĞİL. . . AYRICA HİÇ BİRŞEY ZORLA YAPTIRMADI. . İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ÇIKARR. . .

2
35
yanıtYanıtla
.....:

AY ZAVALLI YA. . DURDUK YERE NASIL DA MAĞDUR EDİYORLAR DEMİ. . ? YOK BU BİR YANLIŞ ANLAŞILMADAN İBARET BİR DURUM. O, SADECE BU KÜÇÜK ÇOCUKLAR ÜZERİNDEN MASUMCA BİR PARA ELDE ETME DERDİNDEYDİ HEPSİ BU. BAŞKA DA KÖTÜ BİR NİYETİ YOKTU. . ÇOCUKLARA KÖTÜ AHLAĞI EMPOZE ETME GİBİ BİR DÜŞÜNCESİ ZATEN HİÇ YOKTU. . TÜH YA. . TÜHH SİZE, TÜHHH. . . . . .

yanıt12
yanıt0
......:

CANOCANO, , BAK GAGA''NIN CİNSİYETİNİ SORANLAR VAR. O''NU TANIYAN KİŞİ OLARAK, BU CEVAP SANA DÜŞÜYOR. .

yanıt5
yanıt0
filozof:

dunyada en guzel ve gercek sey tum insanlari din irk renk cinsiyet bakmaksizin sevmektir ve hosgorulu olmaktir

3
33
yanıtYanıtla
ASKER:

Sende lafı süsleyip, allayıp, pullayıp cazip hale getirip eşcinselliği, sapıklığı meşru göstermekmi istiyorsun. Çocukları sapıklığı teşvik ettiğini itiraf eden sapiga hosgörümü olurmuş. Senin çocuklarına musallat olursa, anlayışlı hoşgörülü olursun sahte filozof

yanıt39
yanıt1
ü.y:

bunun cinsiyeti ne gerizekalı

yanıt3
yanıt1
filozofa:

dediğin kısmen doğru bu hoşgörü hormonel bi bozukluk yüzünden bu halde olsa olabilir ama adam(!) bunu ilgi çekmek, sırf ufak bi parasal menfaat için yaptığını itiraf ediyor buna hoşgörü gösterilmez çünkü bu katıksız bir çocuk istismarıdır başkada bir ismi yoktur

yanıt0
yanıt0
GERÇEKLER:

ruh hastası sapık

35
0
yanıtYanıtla
Acidir:

cok net

yanıt4
yanıt0
EŞŞEK TERBÎYECÎSÎ:

Vay yibine kılıkkılıklı. Özürü kabahıtından büyük. Hiç utanma sıkılmada yok. Îyi bir ceza verilsinde ders alsın. Yada hayvanat bahçesini konulsun.

34
0
yanıtYanıtla
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title