Haberler

Erkek Arkadaşıyla Yatmayan Bayanı Bıçaklayan Kadına 3 Yıl 9 Ay Hapis

Samsun'da Erkek Arkadaşıyla Yatmayan Bayanı Bıçaklayan Kadın, Yeniden Yargılanınca 3 Yıl 9 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı.

Samsun'da erkek arkadaşıyla yatmayan bayanı bıçaklayan kadın, yeniden yargılanınca 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İddiaya göre, Hatice Ç.(40), kendi erkek arkadaşı Gökhan Y.'nin (34), Şenay D. (33) ile yatmasını istemiş, Şenay D.'ye teklifte bulunan Hatice Ç., teklifinin kabul edilmemesi üzerine çılgına dönmüştü. Çıkan tartışmada Şenay D.'yi çeşitli yerlerinden bıçaklayan Hatice Ç., olaydan sonra tutuklanmış ve 1.5 ay cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye olmuştu. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan ve daha önce 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılan Hatice Ç.'ye verilen cezayı Yargıtay Ceza Dairesi aleyhinde bozdu ve cezada tahrik indiriminin fazla uygulanmamasını istedi. Bugün aynı mahkemede yeniden hakim karşısına çıkan Hatice Ç., duruşmada kendisine ceza verilmemesi için hakime yalvararak, " Torunum var. Torunuma bakıyorum" diye gözyaşı döktü. Mahkeme heyeti Hatice Ç.'yi bıçakla yaralama suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı.

(MAY-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title