Haberler

Erkek Arkadaşı, İzni Olmadan Bikinili Fotoğrafını Paylaşınca Sinir Krizi Geçirdi

Güncelleme:

Bodrum'da, kendisinin izni olmadan bikinili fotoğraflarını Facebook hesabından paylaştığı için erkek arkadaşı ile tartışan 15 yaşındaki kız ilçeyi birbirine kattı.

Bodrum'da, kendisinin izni olmadan bikinili fotoğraflarını Facebook hesabından paylaştığı için erkek arkadaşı ile okulda tartışan, koşarak sahile gidip, burada sinir krizi geçiren lise öğrencisi 15 yaşındaki Ö.D., arkadaşlarının ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

"İNTİHAR EDECEĞİM" DEDİ

Bodrum'daki bir meslek lisesinin 9'uncu sınıf öğrencisi Ö.D., aynı zamanda sınıf arkadaşı olan erkek arkadaşıyla, geçen hafta sonu gittikleri mavi yolculukta çektiği bikinili fotoğraflarını kendi izni olmadan Facebook sayfasında paylaştığı için tartıştı. Ö.D.'nin fotoğrafları kaldırmasını istediği erkek arkadaşı, iddiaya göre bunu kabul etmedi. Bunun üzerine tartışma uzadı, ikili ayrılma kararı aldı. Bu duruma öfkelenen Ö.D., intihar edeceğini söyleyip, sınıftan koşarak çıktı. Kumbahçe Plajı'na giden Ö.D., burada kendini yerden yere atıp, duvarları yumruklamaya başladı. Peşinden giden sınıf arkadaşları, kendisine zarar vermemesi için Ö.D.'yi sakinleştirmeye çalıştı. Ö.D., bu sırada bir arkadaşlarının kucağında bayıldı. Arkadaşlarının yüzünü suyla yıkadığı Ö.D., bir süre sonra kendine geldi. Ancak, yine ikna ve sakinleştirme çabalarından bir sonuç alamayan arkadaşları Ö.D.'nin kendine zarar verebileceğini düşünerek, ambulans çağırdı. Ardından da durum Ö.D.'nin ailesine bildirildi.

"ARKADAŞIM ZOR DURUMDA KALDI"

Ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, sakinleştirici iğne yapılan Ö.D.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ö.D. 'nin sınıf arkadaşı 15 yaşındaki S.E., "Arkadaşımız erkek arkadaşının fotoğraflarını sosyal medyada yayınlamasının ardından bunalıma girdi, çünkü çok zor durumda kalmıştı. Kaldırmasını istediğinde ise erkek arkadaşı hakaretler edip, olumsuz yanıt verdi. Koşarak sınıftan çıktı, intihar edeceğini söyledi. Bir saat dil dökmemize rağmen kendisini ikna edemedik. Bunun üzerine ambulans çağırıp, durumu ailesine bildirmek durumunda kaldık" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Facebook Bodrum 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (126)

YUSUFFF:

İşte gençlik. Dillere destan laik, demokrat ve modern çağ. Çok yazık. Koşar adım cehenneme gidiyoruz. . !!!

70
15
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Paylaşılmasını istemediğin kimsenin görmesini istemediğin şekilde neden poz verdin

42
7
yanıtYanıtla
dede:

Turkiye nereye gidiyorsun??? 15 yasinda erkek arkadas. Erkek arkadas neymis yahu. Gencler gelecekte bunlar sizin esiniz olacak ama 3, 5 erkekle gezmis tozmus sevismis esiniz olacak bunu kabul edeceksiniz. Belki evli iken de bu eski erkek arkadaslarla gorusmeler surecek gizliden, size mutluluklar dileriz. . . Bu yollar yanlis yollar. Biz batili degiliz dinimiz orf adetimiz belli. aileler cocuklara sahip cikin pislige batiyoruz

42
6
yanıtYanıtla
POLAT:

HELAL OLSUN KARDEŞİM

yanıt0
yanıt0
pozitifo:

sen birkere o senin genclerinin esi olacak hanimlara BUNLAR sizin esiniz olacak dedinya orda battin lan gozumde onlarin ayaklarinin altinda cennet demis benim dini buyuklerim o BUNLAR dedigin insanlar senin anan bacin teyzen halan ninen su kadina hayvan muamelesi yapanlar birde namus diye dinin arkasina saklanmiyorlarmi iste kadin katilleri yani ana baci dusmani yikilin lan insanligin onunden. ONLAR senin varolusun doguruyorlar ONLAR 41. sine ben begene bastim yorumuna dursun ibret olsun

yanıt0
yanıt0
BEREKET DEDE:

TEK KORKUSU AİLESİNİN GÖRMESİ. ALLAH GÖRÜYOR ONDAN DA HABERİN VAR MI . . . TACİZ ETSELER ÇOCUK DERLER SANA AMA SERE SERPE AÇILIYON ONA NE DİYECEĞİZ

35
12
yanıtYanıtla
ellisekiz:

sana bikini giymene izin veren annen ve ababan utansın emi.

31
14
yanıtYanıtla
ADOLF:

denize girerken ne giyecekti şalvar mı

yanıt3
yanıt5
realist:

sadece o pozu mu verdi. kimbilir sevgilisne neler yaptı o gün. şimdikiler azgın ve yanıyorlar.

22
21
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

deniz de onca abazanın adamın önünde bikini ile gezince yatınca kalkınca yüzünce bişey yok Facebook’ta paylaşılınca vah vah vah...

20
17
yanıtYanıtla
Tüm 126 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title