Haberler

Erkan Sözeri: "Zirveye ve hedefe oynayacağımızdan herkes emin olsun"

Güncelleme:

- Erkan Sözeri: "Zirveye ve hedefe oynayacağımızdan herkes emin olsun" Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri: "2 veya 3 transfer daha yapacağız"ERZURUM - Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, hedeflerinin zirveye oynamak olduğunu söyledi.

- Erkan Sözeri: "Zirveye ve hedefe oynayacağımızdan herkes emin olsun"

Giresun spor Teknik Direktörü Erkan Sözeri:

"2 veya 3 transfer daha yapacağız"

ERZURUM - Giresun spor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, hedeflerinin zirveye oynamak olduğunu söyledi. Sözeri, ayrıca takıma 2 veya 3 transfer daha yapacaklarını ifade etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren Süper Toto 1. Lig ekiplerinden Giresun spor, çalışmalarına sabah yaptığı idmanla devam etti. Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde çalışan yeşil- beyazlı ekibin antrenmanı yaklaşık 2 saat sürdü. İdmanın ilk bölümü koşu ve ısınmayla başlarken, antrenmanın son bölümünde ise ayak tenisi oynandı.

2019-2020 sezonundaki hedefleri hakkında İhlas Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Erkan Sözeri, "Çalışmalarımız iyi gidiyor. Erzurum yaz kampları için hakikaten çağ atlamış. Güzel bir tesisteyiz. Bu konuda spor turizmi açısında iyi yerdeyiz. Rakım yüksek, bizim için çok iyi. Oyuncularımız şikayet etmeden çalışıyor. Lige iyi girmek istiyoruz. Bu sezon öncesi kamplar çok önemli, hem sakatlık yaşatmıyor, hem performans anlamında bize iyi geliyor. Yaptığımız transferler taraftarları heyecanlandırdı. Kampa bütün takımı hazırlamaya çalıştım. Aldığımız futbolcuları iyi tanıyoruz, bize ne katacaklarını iyi biliyoruz. Tabii ki futbol bu, şampiyonluk garanti değildir. Ama zirveye ve hedefe oynayacağımızdan herkes emin olsun. Sadece bizle olmaz, taraflar, camia bütün olması lazım. Başkanımız türlü fedakarlıklarla bu takımı kurdu. Sağ olsun her dediğimizi yaptı. Taraftarlarımızdan ricam bizi yalnız bırakmasınlar" dedi.

Takıma 2 veya 3 transfer daha yapacaklarını da belirten Sözeri, "Bugün 2 transferimiz Bekir ve Ahmet İlhan gelecek. İki transfer daha hedefliyoruz, sonra transferi kapatacağız. İsim vermek istemiyorum, başka takımlar devreye giriyor sonra insanların beklentisini karşılayamıyoruz. Hedefimiz 2 yada 3 transfer daha yapıp transfer dönemi kapatmak" şeklinde konuştu.

Çürüksu: "Süper Lig hasretine son vermek istiyoruz"

Takımın yeni transferlerinden deneyimli stoper Numan Çürüksu ise Giresunspor'un Süper Lig hasretine son vermek istediklerini ifade ederek, "Güzel bir çalışma dönemindeyiz. Transferim hem Giresunspor'a, hem bana hayırlı olsun. Takımın uzun süreli bir Süper Lig hasreti var, onu bu yıl gidermek istiyoruz. Takım olarak iyi çalışıyoruz. Takımdaşlığımız güzel olmaya başladı. Hedefimiz belli ama erkenden söylemek istemiyoruz, inşallah da sonuca ulaşacağız. Erkan hocayla aramız iyi, oyuncularla diyaloğu çok iyi. Güzel bir ortamda bu işi sürdüreceğiz. Rakımdan dolayı Erzurum'da ilk günler bir nefes problemi yaşadık ama şu anda iyi durumdayız" açıklamalarında bulundu.

Karadeniz ekibi, Erzurum kampına akşam saatlerinde yapacağı idmanla devam edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Giresunspor Erzurum Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title