Haberler

Erkan Mumcu'nun Osmaniye Ziyareti

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Ülkede Bazı Suç Oranlarının Her Yıl Yüzde 200 Katlandığını ve Vatandaşların Canına Tak Ettiğini İfade Ederek, "Bu Böyle Gelmiş, Böyle Gitmeyecek" Dedi.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, ülkede bazı suç oranlarının her yıl yüzde 200 katlandığını ve vatandaşların canına tak ettiğini ifade ederek, "Bu böyle gelmiş, böyle gitmeyecek" dedi.

Mumcu, partisinin il kongresinde yaptığı konuşmada, partisinin baraj sorunu olmadığını söyledi. Türkiye'nin imkanlarını başka ülkelere aktarırken, kendisinin gittikçe yoksullaştığını savunan Mumcu, hükümetin vergi politikalarını da eleştirdi. Dünyanın hiçbir yerinde üretim girdilerinden vergi ve özel tüketim vergisi alınmadığını söyleyen Mumcu, "Ama bizde mazottan, gübreden, zirai mücadele ilaçlarından, elektrikten, doğal gazdan, insanların yediğinden, içtiğinden, sigarasından vergi alınıyor. Vatandaş veriyor, bunlar birikiyor, Türkiye'ye borç veren özel emeklilik fonlarının hesabına gidiyor" dedi.

Ülkede bazı suç oranlarının her yıl yüzde 200 katlandığını söyleyen Mumcu, "Hırsızlık, kapkaç, gasp, cinayetler. Artık vatandaşın canına tak etti. Ancak bu böyle gelmiş, böyle gitmeyecek" diye konuştu.

Mumcu'ya konuşmasından sonra portakal çiçeğinden yapılmış kolye hediye edildi. Anavatan Partisi Osmaniye İl Başkanı Duran Güntürkün de Mumcu'ya üzerinde kendi adı ve partisinin amblemi bulunan Karatepe kilimi hediye etti.

(ACK-AB-NÇ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title