Haberler

Ergin: Ataman: "Hak Ettiğimiz Kupayı Aldık"

- Ergin: Ataman: "Hak ettiğimiz kupayı aldık"ANKARA - Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, "Bizim için zor bir maç oldu ama hak ettiğimiz kupayı aldık" dedi.

- Ergin: Ataman: "Hak ettiğimiz kupayı aldık"

ANKARA - Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, "Bizim için zor bir maç oldu ama hak ettiğimiz kupayı aldık" dedi.

Anadolu Efes, Fenerbahçe'yi 65-62 mağlup ederek 34. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın sahibi oldu. Kupa töreni sonrası basın açıklamasında bulunan Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, zor bir maç olduğunu ancak ikinci yarıda çok iyi savunma yaptıklarını kaydetti. Sportmenlik dışı bir faul yaptıklarını ifade eden Ataman, "Bir anda maçı kazanmanın vermiş olduğu heyecan ters tepiyor ama sonuçta kazandık kupayı. Sezona kupayla başladık, bu bize moral verecek sezon için. Fenerbahçe son saniyede uzatmaya da sokabilirdi ama atamadı. Hak ettiğimiz kupayı aldık" şeklinde konuştu.

Sertaç Şanlı: "İnşallah bu mücadelemizi sezona yayarız ve iki kupa daha alırız"

Anadolu Efes'li oyuncu Sertaç Şanlı ise "Fenerbahçe'ye karşı galip gelmek her zaman önemli" diyerek Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en iyi takımı olduğunu ifade etti. Bu anlamda farkı 10 sayıya kadar çıkarttıklarında dahi Fenerbahçe'nin basit hataları iyi değerlendirdiğini kaydetti. Şanlı, "Mutluyuz, inşallah bu mücadelemizi sezona yayarız ve iki kupa daha alırız" temennisinde bulundu.

Hidayet Türkoğlu'ndan tebrik

Maçı izleyen Türkiye Basketbol Fedeasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu ise Anadolu Efes'i tebrik etti. Türkoğlu, "Basketbolumuzun en anlamlı kupası. Federasyon olarak 34'üncüsünü yapıyoruz. Süper Lig'de böylelikle hayırlısıyla başladı, antrenörlerimize, sporcularımıza hayırlı olmasını ve güzel geçmesini diliyorum. Gerek salonlara gelecek gerekse televizyonları başında destekleyecek tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Salonlarımız taraftarların gelmesi ile daha keyifli olacak. Bütün yıl boyunca sahip çıkacak tüm taraftarlara teşekkür ediyoruz. Bizi Avrupa'da temsil edecek tüm kulüplerimize başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Anadolu Efes Ergin Ataman Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title