Haberler

"Ergenekon" Soruşturması: 21 Gözaltı, 3 Kişi Aranıyor

'Ergenekon' Soruşturması Kapsamında Ülke Genelinde 21 Kişinin Gözaltına Alındığı, 3 Kişinin Arandığı Bildirildi.

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında ülke genelinde 21 kişinin gözaltına alındığı, 3 kişinin arandığı bildirildi.

Soruşturmayı yürüten savcılık yetkililerinden alınan bilgiye göre, soruşturma kapsamında Ankara ve İstanbul'un da aralarında bulunduğu Türkiye'nin çeşitli illerinde operasyon yapıldı. Operasyon kapsamında şu ana kadar 21 kişi gözaltına alındı.

Savcılık yetkilileri, İstanbul dışında gözaltına alınan bazı kişilerin İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirildiğini, bazılarının ise yolda olduğunu söyledi.

Yetkililer, bu kişilerin ''Ergenekon terör örgütünün yöneticisi olmak ya da bu örgüte üye olmak'' iddiasıyla gözaltına alındığını, aynı soruşturma kapsamında 3 kişinin de arandığını ifade ettiler.

Öte yandan, yetkililer, ''Ergenekon'' soruşturmasına ilişkin iddianamenin yazılmasının tamamlandığını ancak yargı organlarının kullandığı bilgisayar sistemi olan UYAP'a aktarılma işleminin sürdüğünü belirttiler.

Yetkililer, iddianamenin mahkemeye ne zaman sunulacağının, son gözaltına alınan kişilerin durumlarının incelenmesinin ardından netleşeceğini kaydettiler.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title