Haberler

Ergenekon'da 3 Tutuklama İstemi

Ergenekon Soruşturmasında Gözaltına Alınan 3 Kişi Tutuklanma Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi.

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Avukat Yusuf Erikel, Hakan Akdoğan, Hakan Arıkan, Hayri Bildik, Recep Taylan, Maruf Şinik, Adem Uzun ve Aydoğan Aksüngü'nün savcılıktaki işlemleri tamamladı. Ergenekon soruşturmasını yürüten savcılar tarafından sorgulanan şüphelilerden Avukat Yusuf Erikel, Hakan Arıkan ve Hayri Bildik tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

3 KİŞİYE ADLİ KONTROL

Şüpheliler Recep Taylan, Maruf Şinik ve Aydoğan Aksüngü adli kontrol uygulanması talebiyle mahkemeye sevk edilirken Adem Uzun ve Hakan Akdoğan ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.

ERİKEL'E 8 SAAT SORGU

Öte yandan Yusuf Erikel'e 56 sayfalık soru sorulduğu ve Erikel'i Savcı Zekeriya Öz'ün sorguladığı öğrenildi. Yusuf Erikel'in savcılık sorgusunun yaklaşık 8 saat sürdüğü, diğer şüphelilerin ifadelerinin ise 12.00 sıralarında tamamlandığı ancak karar için Erikel'i bekledikleri belirtildi.

Selahattin GüNDAY/ İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title