Haberler

Erganispor Bu Hafta Centilmenlikte Lider

Spor Toto 3.Lig, 2.Grup'ta mücadele eden Erganispor, Spor Toto 3.Lig'de "3.Lig Centilmen Lig" adıyla yapılan uygulamada 31.haftayı lider olarak tamamladı.

Spor Toto 3. Lig, 2. Grup'ta mücadele eden Erganispor, Spor Toto 3.Lig'de "3. Lig Centilmen Lig" adıyla yapılan uygulamada 31.haftayı lider olarak tamamladı.

Erganispor'da Basın Sözcüsü Ekrem Senvar yaptığı açıklamada, Spor Toto 3.Lig'de "3. Lig Centilmen Lig" adıyla yapılan uygulamada 31. haftayı Erganispor'un lider olarak tamamladığını, uygulamada, Spor Toto 3. Lig'in ve Spor Toto 3. Lig Play-off maçlarının hesaplandığını söyledi.

Bu periyotta, her kulübün puanının, oynadığı maç sayısına bölündüğünü ifade eden Senvar, elde edilecek ortalamanın sıralanması sonrasında, en az ceza puanına sahip olan kulübün 2011-2012 sezonu 3. Lig Centilmen Lig Şampiyonu olacağını, Centilmen Lig'de, Spor Toto 3. Lig Şampiyonu olan kulübün 250 bin lira para ödülü kazanacağını belirtti.

Senvar, Erganispor'un oynadığı 30 maçta 2 galibiyet, 8 beraberlik ve 20 yenilgi alarak 14 puanla ligde son sırada yer aldığını hatırlatarak, "Erganispor 15 golle ligde en az gol atan, kalesinde gördüğü 52 gol ile de ligde en çok gol yiyen 2 takımdan biri olma özelliğini taşıyor. Hedefimiz her zaman centilmen bir takım olmaktı. Bu hedefimizi de her zaman futbolcularımızla paylaştık. Sarı kart görene 2 bin lira, kırmızı kart görene de 5 bin lira para cezası veriyoruz. Taraftarlarımız da çok centilmen. Her maçta rakiplerimizi çiçeklerle karşılıyor, yenilsek de dostane bir şekilde uğurluyoruz. İşte gerçek manada spor budur. Sezon sonuna dek bu centilmenliğimizi koruyup 250 bin liralık ödülün sahibi olmayı istiyoruz" dedi.

- DİYARBAKIR

Kaynak: AA / Yerel

Erganispor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title