Haberler

Ergani Girişimci İş Adamları Derneği 1. İstişare Toplantısını Gerçekleştirdi

Türkiye Sanayici İşadamları Konfederasyonu (Tuskon) Üyesi Olan Ergani Girişimci İşadamları Derneği (Ergiad) 1. İstişare Toplantısı'nı Gerçekleştirdi.

Türkiye Sanayici İşadamları Konfederasyonu (TUSKON) üyesi olan Ergani Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) 1. İstişare Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesi Aynur Sarı İlköğretim Okulu konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya ERGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Yılmaz, Ergani Kaymakamı Enver Ünlü, İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İlçe Tarım Müdürü Aziz Polat, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Avrupa Birliği Proje Uzmanı Abbas Büyüktaş ve ERGİAD üyesi 80 işadamı katıldı.

ERGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Yılmaz, bu tür toplantı ve kaynaşmaların devam edeceğini, hedeflerinin Erganili girişimcilerin önünü açmak, girişimlerini arttırmak ve ilçeye istihdam anlamında projeler üretilmesine yardımcı olmak olduğunu söyledi. Yılmaz, "Bizim için insanların inançları ve fikirlerinin hiç önemi yoktur. Bizim ortak paydamız memleket meselesidir. Asıl amacımız istihdam alanları oluşturmaktır. Özellikle şirketleşme ve kooperatifleşme anlamında ciddi anlamda adımlar atarak ilçenin kalkınmasında el birliği ile büyük çaba sarf edeceğiz" diye konuştu.

Sivil toplum örgütü olarak kısa zamanda oluşan bu yapılanmanın ilçenin istihdamına yönelik önemli yatırım ve fikirlere fırsat oluşturmasının kaçınılmaz olduğunu ifade eden Kaymakam Enver Ünlü ise, "Küçük katkılarla büyük oluşumlar oluşturularak şirketleşme yolunda yapılacak çalışmalar ilçeye sanayileşme anlamında büyük kazanımlar sağlayacaktır" dedi.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Avrupa Birliği Proje Uzmanı Abbas Büyüktaş ise dernek üyelerini bilgilendirirken toplantıya katılanların sorularını yanıtladı.

(ET-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title