Haberler

Ergani'de Polis Teşkilatı'nın 162. Yıl Dönümü Etkinlikleri

Polis Teşkilatı'nın 162. Yıldönümü Dolayısıyla Yapılan Etkinlikler Devam Ederken Ergani İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve Polisler, Kaymakam Enver Ünlü'yü Makamında Ziyaret Etti.

Polis Teşkilatı'nın 162. yıldönümü dolayısıyla yapılan etkinlikler devam ederken Ergani ilçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve polisler, Kaymakam Enver Ünlü'yü makamında ziyaret etti.

Polis Teşkilatı'nın Türkiye'deki en köklü birim olduğunun altını çizen Ünlü, "Çağın değişim ve gelişimlerine ayak uydurmayı bilen personeli ile araç ve gereçleriyle insana, insan haklarına ve hukuka saygılı olan Türk Polis Teşkilatı'nın 162. yıldönümünü kutluyor, nice yıllar diliyorum. Özverisi ile gurur duyduğumuz teşkilatın görev uğruna şehit düşen mensuplarını da rahmetle anıyoruz" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ise teşkilatın kuruluş yıldönümü dolaysıyla nezaket ziyaretinde bulduğunu belirterek, "Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde resim sergisi, voleybol turnuvası, ağaç dikme ve şehitlerimiz için mevlid organizasyonu gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra 10 Nisan günü tüm halkımızın davetli olacağı bir halk konseri vermeyi planlamaktayız. Bu tür değişik etkinliklerle vatandaşlarımıza daha yakın olmak ve halkımızla beraberliğimizi sergilemeyi amaçlamaktayız. Bu vesile ile tüm halkımızı 10 Nisan'da vereceğimiz konsere davet ediyoruz" dedi.

(ET-AŞ-GS-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title