Haberler

Ergani'de Afet Eğitim seferberliği başlatıldı

Güncelleme:

Diyarbakır Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Ergani ilçe belediyesi arasında imzalanan '2021 yılı Afet Farkındalık Eğitimi İşbirliği Protokolü' çerçevesinde ilçedeki çalışmalar start aldı.

Diyarbakır Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ( Afad ) ile Ergani ilçe belediyesi arasında imzalanan '2021 yılı Afet Farkındalık Eğitimi İşbirliği Protokolü' çerçevesinde ilçedeki çalışmalar start aldı.

İçişleri Başkanlığının 2021 yılı Afet Eğitim yılı ilan edilmesinden dolayı, Diyarbakır İl AFAD Müdürlüğü ve Ergani İlçe Kaymakamlığınca yapılan protokol çerçevesinde İlçe Jandarma Komutanlığı personellerine ve İlce Jandarma Komutanlığına bağlı güvenlik korucularına, İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve personellerine, ilçe belediye personelleri ve vatandaşlara 02-03 Ağustos 2021 tarihlerinde planlanmış iki günlük afet farkındalık eğitimi bugün başladı.

Eğitimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Diyarbakır il AFAD Müdürü İlamı Çakmak, "İçişleri başkanlığımızın 2021 yılı Afet Eğitim yılı ilan edilmesinden dolayı, AFAD müdürlüğü ve Ergani ilçe Kaymakamlığınca eğitim işbirliği protokolü çerçevesinde ilçede startı verdik, diğer ilçelerimizde de eğitim çalışmalarımız devam edecektir, ev sahipliği için İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk'e katkılarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Öte yandan, AFAD ekipleri ilçe genelinde vatandaşlara yönelikte bilgilendirme yaparak, vatandaşların acil durumlarda neler yapacağı konusundan bilgilendirme yaptılar. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Hisarcık Ergani AFAD Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title