Haberler

Ergani'de 6 Hırsız Tutuklandı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde düzenlenen operasyonda, vurgun yapan 6 hırsız tutuklandı.

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlileri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde son 1 ayda ilçe genelinde meydana gelen hırsızlık olaylarına bulaşan Berat Ö., Zülkif K., Serdar A., Müslüm E., Ali K., Ali A., adlı 6 şahıs çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Diyarbakır'ın Ergani İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinin yaptığı açıklamada, "4 farklı ev ve iş yerlerinden çalınan televizyon hırsızlığı, 12 adet cep telefonu hırsızlığı, araç içerisinden 40 bin TL para hırsızlığı olayları aydınlatılarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen Berat Ö., Zülkif K. ve Serdar A. isimli şahıslar yakalanarak ele geçirilen 2 adet televizyon ve 2 bin 400 TL para sahiplerine teslim edilmiş, olayı gerçekleştiren şüpheli 3 şahıs çıkartıldıkları mahkemece tutuklanmıştır. Yine 18 Mart 2019 tarihinde, Malatya ilinde ikametlerde göbek patlatmak suretiyle hırsızlık olayının gerçekleştiği bilgisine ulaşılmış, aynı olayın Ergani ilçesinde de gerçekleşebileceğini değerlendiren Ergani Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüpheli şahıslar üzerinde çalışma yaparak şahısların Ergani ilçesinde bulunduğu tespit etmiş, şüpheli Müslüm E., Ali K. ve Ali A. isimli şahıslar yakalanmış, şahısların araçlarında yapılan aramada kullandıkları suç aletleri ile birlikte Malatya ilinden çalındığı tespit edilen 1 adet altın bilezik, 2 adet altın yüzük, 1 adet altın bileklik, 1 adet altın kolye. 1 adet tam altın ve bin 200 TL para ele geçirilerek şüpheli şahıslar gözaltına alınmıştır" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Diyarbakır Ergani 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title