Haberler

Ereğli'den Kısa Kısa

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde İtfaiye Müdürlüğü tarafından açılan gönüllü itfaiyecilik kursu eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, törende yaptığı konuşmada, itfaiyeciliğin meşakkatli, zor, fedakarlık ve yürek isteyen bir sevda işi olduğunu belirtti.

İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş de 2010 yılından bu yana 600'e yakın gönüllü itfaiyeci yetiştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını, gönüllü itfaiyecilik kurslarının devam edeceğini söyledi.

Tören, gönüllü itfaiyecilerin yemin etmesiyle sona erdi.

Gülüç belde mezarlığında düzenleme çalışması

Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesi Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, belde mezarlığında yeni düzenleme çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Demirtaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğünce belde mezarlığının tamamen elden geçirilerek yeni düzenleme yapıldığını ifade ederek, "Ekiplerimiz mezarlık giriş, çıkışları ve çevre düzenlemeleri ile mezarlıkların daha modern hale getirilmesi için çalışmalara devam ediyor. Sürdürülen çalışmalarımız kısa bir süre içerisinde tamamlanacaktır. Amacımız vatandaşlarımızın vefat eden yakınlarına ziyaretlerini rahat ve temiz bir ortamda yapmalarını sağlamaktır." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Halil Posbıyık Zonguldak İtfaiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title