Haberler

Ereğli'de Vergi Haftası Kutlanıyor

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde Vergi Haftası Nedeni ile Vergi Dairesi Müdürü Mahmut Ören Bir Basın Toplantısı Düzenleyerek, En Azından Bu Hafta İçerisinde Toplumun Her Kesiminin Vergi Konusunda Yoğunlaşmasını İstedi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Vergi Haftası nedeni ile Vergi Dairesi Müdürü Mahmut Ören bir basın toplantısı düzenleyerek, en azından bu hafta içerisinde toplumun her kesiminin vergi konusunda yoğunlaşmasını istedi.

Ereğli Vergi Dairesi Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda Mahmut Ören, Vergi Haftasında vergi vermenin önemini anlatarak, en azından bu hafta içerisinde toplumun her kesimindeki insanların vergi konusunda yoğunlaşmasını istedi. 1990 yılından itibaren her yıl geleneksel olarak kutlanan Vergi Haftası'nda amacın toplumun her kesimindeki bütün vatandaşlara vergi bilincinin yerleşmesini sağlamak olduğunu anlatan Ören, "Vergi haftası kapsamında öğrencilerimiz arasında kompozisyon ve resim yarışmaları düzenledik. Bu yarışmalar sonucu dereceye girenlere ödül verilmektedir. Yine bu yıl ilk olarak 'Ülkemi Seviyorum, Belgemi Alıyorum' adlı bir kampanya düzenliyoruz. Bu kampanyaya ilçemizde de büyük bir katılım olmuştur. 2 bin 600 öğrenci kampanyaya iştirak etmiştir. Bu kampanya sonucunda Milli Piyango idaresince yapılacak çekiliş ile her ilden 18 öğrenciye hediye verilecektir. Gelir idaresi olarak gerek vergi incelemelerinde, gerekse vergi denetimlerinde gönüllü uyum projesini hayata geçirerek amacının verginin zamanında ve doğru olarak tahakkuk etmesini sağlamak olduğunu gösterdik. Bu projeler kapsamında mükelleflerimize kendi noksanlıklarını ve hatalarını bulup, düzeltme ve tamamlama şansı doğmuştur. Temennim ödeyeceğimiz vergiler ile ülkemizin kalkınmasına destek olunmasıdır. Hiç olmazsa yılın 1 haftasında toplumumuzun her kesimi vergi konusunda yoğunlaşmalıdır" dedi.

Açıklamanın ardından Ereğli Mali Müşavirler ve Serbest Muhasebeciler Odası Başkanı Kazım Bilge, Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Mahmut Ören'e çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi (BA-SD-Y) 25.02.2008 17:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title