Haberler

Ereğli'de Soba Zehirlenmesi: 1 Ölü

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Ormanlı Beldesi'nde, Sobadan Sızan Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen 4 Kişiden Biri Hayatını Kaybederken, 3'ünün Sağlık Durumunun Ağır Olduğu Bildirildi.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Ormanlı Beldesi'nde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 4 kişiden biri hayatını kaybederken, 3'ünün sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Ormanlı Beldesi'nde dün gece meydana gelen olayda, anne Melek Sezgin (38), çocukları Ramazan (1), Faruk (5) ve İsmail Sezgin (7) yaktıkları sobanın bulunduğu odada gece geç saatlere kadar oturduktan sonra uykuya daldı. Bir taşocağında gece çalışan baba Necati Sezgin, sabah eve geldiğinde eşi ve çocuklarının baygın halde yattıklarını gördü. Sezgin, eşi ve çocuklarını hemen Ereğli Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan kontrollerde 1 yaşındaki Ramazan Sezgin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Baba Necati Sezgin, Zonguldak Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen oğlu Faruk Sezgin'i ise kucağına alarak ambulansa kadar götürdü.

Durumu ağır olan İsmail Sezgin ile anne Melek Sezgin de Zonguldak Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

(BA-AK-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title