Haberler

Ereğli'de Oks Heyecanı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde, Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (Oks) Gerçekleştirildi. Sınav Saati Başlayınca Veliler Okul Bahçesinden Çıkarıldı ve Çocuklarını Beklemeye Başladı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS) gerçekleştirildi. Sınav saati başlayınca veliler okul bahçesinden çıkarıldı ve çocuklarını beklemeye başladı.

Ereğli'de, Türkiye genelinde bu yıl sonuncusu gerçekleştirilecek olan OKS için öğrenciler sabahın erken saatlerinde sınava girecekleri okullara geldiler. Son hazırlıklarını yapan öğrenciler saat 10.00'da sınava başladılar. Öğrencilerden çok velilerin heyecanlı olduğu görülürken, sınav saatinde veliler güvenliğin ve sessizliğin sağlanması için okul bahçesinden çıkartıldılar. Veliler çocuklarını okul çevresinde beklemeye başladılar. Okul çevresinde heyecanlarını dile getiren veliler, "Çok heyecanlıyız. Çocuklarımız bu sınava çok çalıştılar. İnşallah başarılı olurlar" dediler.

Sınav bitimine kadar okul çevrelerinde yüksek sesle müzik dinlemek, korna çalmak veya gürültü yapmak yasaklandı.

(BA-ET-Y) 08.06.2008 15:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title