Haberler

Ereğli'de Katı Atık Çevre Koruma Birliği Bilgilendirme Toplantısı

Ereğli, Halkapınar, Karapınar ve Emirgazi Belediyeleri Tarafından Oluşturulan Katı Atık Çevre Koruma Birliği ile İlgili Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Ereğli, Halkapınar, Karapınar ve Emirgazi belediyeleri tarafından oluşturulan Katı Atık Çevre Koruma Birliği ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Ereğli Belediyesi Meclis salonundaki toplantıya, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Halkapınar Belediye Başkanı Fatih Şentürk ve Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu da katıldı.

Oprukçu, revize proje ve halk bilgilendirme toplantısının ilerde yapılacak çalışmaların ilk adımı olduğunu ifade ederek 'Bu proje bölge belediyelerinin daha temiz ve yaşanılabilir çevre özlemi inancı ile oluşturulmuştur. Yüzde 90'ı AB hibe fonlarından finanse edilecek olan Katı Atık Çevre Birliğinin işlerlik kazanmasına müteakip inşallah yol kenarlarında uçuşan ve çevreye kötü bir görünüm kazandıran naylon torbalardan kurtulacağız' dedi.

Toplantı soru cevap bölümüyle sona erdi.

(MT-ÖND-MAT-İRE) - KONYA

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title