Haberler

Ereğli'de Elektirik Kesintileri

Ereğli'de Elektrik Arızası Nedeni ile Şehir Merkezine 2 Saat Elektrik Verilemedi. Elektrik Kesintisi Nedeni ile Faturalar Alınamadı, Atm'ler Çalışmadı.

Ereğli'de elektrik arızası nedeni ile şehir merkezine 2 saat elektrik verilemedi. Elektrik kesintisi nedeni ile faturalar alınamadı, ATM'ler çalışmadı.

Elektrik trafolarında meydana gelen bir arza sonucu şehir merkezine 2 saat boyunca elektrik verilemedi. Elektriklerin olmaması nedeni ile Başkent Dağıtım A.Ş.'ye (BEDAŞ) fatura yatırmaya giden vatandaşların işlemleri yapılamadı. Elekriklerin olmayışı nedeni ile şehir merkezinde bulunan ATM'lerin de çalışmaması sonucu vatandaşlar paralarını çekemediler. Çarşı merkezinde bulunan birçok ofis ve işyerin de elektiriklerin olmaması nedeni ile vatandaşlar işlerine ara vermek zorunda kaldı. Şehir merkezinde bulunan birçok esnaf jeneratörlerini çalıştırmak zorunda kaldı. Jeneratörleri olmayan esnaf ise elektriklerin gelmesini bekledi.

Esnaf ve vatandaşlar elektiriklerin iş saatinin en yoğun saatte kesilmesini tepki gösterdiler.

(BA-SD-Y)

21.01.2008 19:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title