Haberler

Ereğli Belediyesi fırsatçılara göz açtırmamaya kararlı

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, emniyet müdürlüğü mensuplarıyla birlikte, koranavirüs (Covid-19) sebebiyle kolonya, el sabunu gibi temizlik malzemeleri satışı yapan işletmelerde fahiş fiyat denetimi ve ürünlerin son kullanma tarihi incelemesi gerçekleştirdi.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, emniyet müdürlüğü mensuplarıyla birlikte, koranavirüs (Covid-19) sebebiyle kolonya, el sabunu gibi temizlik malzemeleri satışı yapan işletmelerde fahiş fiyat denetimi ve ürünlerin son kullanma tarihi incelemesi gerçekleştirdi.

Ereğli Belediyesi Korana virüs salgınıyla mücadele çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Ereğli'nin birçok noktasında tepeden tırnağa ilaçlama çalışmalarına devam eden ekipler, riski en aza indirmek için yoğun çaba harcıyor. Ayrıca virüsten olumsuz yönde faydalanmak isteyen bazı fırsatçılara da göz açtırmayan Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini gerçekleştiriyor. Ürünlerinin son kullanma tarihleri incelenen, alış ve satış faturaları kontrol edilen işletmeler hakkında olumsuz bir durum oluşması halinde tutanak tutularak gerekli mercilere iletiliyor. Göreve geldiği ilk günden bu yana yoğun bir çaba ile çalışmalarını sürdüren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, toplumsal bir tehdit haline dönüşen virüsle mücadelenin yanı sıra vatandaşların huzurunu bozacak unsurları ortadan kaldırmada da kararlı bir duruş sergiliyor. Hemşerilerinin bu zorlu süreci atlatmalarında belediyenin temizlik ve dezenfekte çalışmalarını yakından takip eden Başkan Oprukçu, bu durumdan faydalanmak isteyen fırsatçılara geçit verilmemesi noktasında da ekiplerini uyararak taviz verilmemesi talimatını verdi.

Halkın sağlığı ve huzurunu her şeyden önde tutan Başkan Oprukçu, Türk milleti olarak bu ölümcül virüsle mücadeleden en az zararla çıkacaklarını belirterek, tüm vatandaşların mümkün oldukça evden çıkmamalarını ve talimatlara eksiksiz uymaları gerektiğini vurguladı. Ayrıca Oprukçu, tüm mesailerini bu virüsle mücadeleye ayıran devlet büyüklerine, sağlık personellerine, belediye çalışanlarına ve tüm görevlilere gösterdikleri yoğun çaba ve özverileri için teşekkürlerini iletti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ereğli Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title