Haberler

Erdoğan: "Zulüm 1453'te Başladı" Sloganını Unutmayın

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen, İstanbul belediye başkan adayları tanıtım törenine katıldı. Erdoğan törende, "İstanbul'da Kadıköy'ün duvarını bunu yazdılar. Bu sloganı asla unutmayın: Zulüm 1453'te başladı. CHP zihniyeti budur. Konstantin'i İstanbul yapan ecdadını zulüm olarak görenlerin İstanbul'a verebileceği hiçbir şey yoktur." dedi

"BU SLOGANI ASLA UNUTMAYIN!"

Erdoğan aday tanıtım toplantısındaki konuşmasında, "Gezi olayları sırasında Kadıköy'de eylem yapanlar, polisle çatışanlar o gün duvara bir slogan yazdılar bu sloganı asla unutmayın! Neydi o slogan? "Zulüm 1453'te başladı" CHP zihniyeti budur. Çünkü bunların zihniyetine bu yakışır. Karanlık çağın kapanmasını hazmedemediler. Bu haince sloganın üzerinde durmayacağım, değer bile görmüyoruz.

"GEZİ OLAYLARI İLE 17 ARALIK OPERASYONU ARASINDA BENZERLİK VAR"

Gezi olaylarında ve 17 Aralık'ta da bir şeylerin hesabı sorulmak istendi, siz anladınız bunun ne olduğunu. Çok kirli bir hesap içinde kullanıldı. Gezi ve 17 Aralık operasyonunda temel bir benzerlik var." dedi.

Başbakan'ın unutmayın dediği o slogan;




Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti İstanbul Kadıköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı?
500

Yorumlar (124)

ATAMIZ FATİH YOLUMUZ İSLAMgarip_hozat@hotmail:

başbakanım senin allahına gurban olak..30 martta akp ye oy vermk için sabırszm..

31
29
yanıtYanıtla
KIZIL ELMAgarip_hozat@hotmail.com:

ALLAH BAŞBAKANDAN RAZI OLSUN BİZİ ÇAKMA CUMHURİYETTEN GERÇEK CUMHURİYETE GEÇİRDİ..TAYYİP ERDOĞAN BENCE MUSTAFA KEMALİ GEÇMİŞTİR.

20
34
yanıtYanıtla
NEVZAT KARnkarabiyik@mynet.com:

ŞU KONUŞTUKLARINA BAKARMISIN SONRADA BU ÜLKENİN BAŞBAKANINA NEDEN SAYGI GÖSTERMİYORLAR DENİYOR,DOLMABAHEÇE CAMİSİNE AYAKKABILARIYLA GİRDİLER,İÇKİ İÇTİLER,TÜRBANLI KADINA İŞKENCE YAPTILAR BİLE DEMEDİNMİ,BEN BÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİM DİYEN İMAMA BİLE NELER YAPTIĞNIZI BU MİLLET GÖRDÜ SN.BAŞBAKAN,AYLARCA SANA O İŞKENCE GÖRÜNTÜLERİNİ ORTAYA ÇIKAR YOKSA İFTİRACI OLURSUN DENDİ,NERDE O KADIN NERDE O GÖRÜNTÜLER SN,BAŞBAKAN,O GÖSTERİLERDE YÜZBİNLERCE İNSAN VAR.PROVOKATÖRÜNDEN SİVİL POLİSİNDEN.PKK LISINDAN NE ARASAN VAR O YAZIYI KİM YAZDI YA DA KİM YAZDIRDI SN.BAŞBAKAN,O YAZIYLA KİMİ KARALAMAK İSTİYORSUN SAN BAŞBAKAN,ORTADAKİ YOLSUZLUK SORUŞTURMALARINI,AYAKKABI KUTULARINI,KASALARAI İÇİNDEN ÇIKAN MİLYOLRI KAPATMAK İÇİN YAPILANLARI,YOLSUZLUKLARI SORUŞTURAN SAVCININ SORUŞTURMAYI KAPAT DİYE TEHDİT EDEN MÜSTEŞARI,AB YE GİDİP 12 YILDIR İDARE ETTİĞİN ÜLKEDE PARALEL YAPI VAR DİYE YAKINDIĞINI BU KADAR BASİT OYUNLARLA KAPATAMZSINIZ SN,BAŞBAKAN.

32
20
yanıtYanıtla
azrailknnhzr_73@mynet.com:

ne sayını be artık şu adama !!! sayın bile demeyin. çünkü her gün ki kin ve nefret dolu konuşmalarını görünce sayınlığı mayınlığı kalmadı söylediği hakaretleride aynen kendine havale ediyorum

yanıt0
yanıt0
nevzat karnkarabiyik@mynet.com:

Azrail kardeş sn dememizdeki neden yasal zorunluluktan dolayıne yazık ki,yani başbakakanlara sn demek demek yasal zorunluluk olduğu için sn diyoruz,şahsi tercihimiz değil

yanıt0
yanıt0
EVLADI OSMANLIgarip_hozat@hotmail.com:

BAŞBAKANIM DURUŞUN KEMALİSTE KORKU OSMANLIYA GÜVEN VERİYOR.ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN..AMİN..

25
27
yanıtYanıtla
OSMANLIefendim_1963@hotmail.com:

BU ÇAPULCULAR TAM BİR EBU SÜFYAN,EBU CEHİL,EBU LEHEP TORUNLARI

22
25
yanıtYanıtla
FATİH SULTAN MEHMED HANsirtoglu_62@hotmail.co:

AYASOFYAYI MÜZE YAPAN KEMALİST ZİHNİYETTEN NE BEKLENİRKİ..BUNLAR ÇIPLAKLIĞI MEDENİYET BİLİR...

20
24
yanıtYanıtla
YAMANyamanherty@hotmail.com:

CHP ye KALSA BU ÜLKEDE İLK İŞ OLARAK İSLAM DİNİNİ KALDIRMAK OLACAK

30
13
yanıtYanıtla
SERHATserhatyanbbn@hotmail.com:

ALEVİ ve YAHUDİ chp den BAŞKA NE BEKLENİRKİ.. DİN İMAN DÜŞMANI CHP

29
14
yanıtYanıtla
Tüm 124 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title