Haberler

Erdoğan, Yarın Arnavutluk ve Brüksel'e Gidecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yarın Arnavutluk ve Brüksel'e Çalışma Ziyareti Gerçekleştirecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Arnavutluk ve Brüksel'e çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

Başbakanlık Basın Merkezi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Sali Berisha'nın davetlisi olarak ''Durres ? Kukes Otoyolu''nun 57 kilometrelik Reşen - Kalimaş bölümünün açılış törenine katılmak üzere yarın Arnavutluk'a çalışma ziyaretinde bulunacak.

Başbakan Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanı Bamir Topi, Başbakan Sali Berisha ile Ana Muhalefet Partisi lideri ve Tirana Belediye Başkanı Edi Rama ile ikili temaslarda bulunması öngörülüyor.

Başbakan Erdoğan, Arnavutluk ziyaretinin ardından, bu yıl Brüksel'de düzenlenecek Crans Montana Forumu'nun 20. Yıllık Oturumu'nda ''Onur Konuğu'' sıfatıyla bir konuşma yapmak ve kendisine tevdi edilecek 2009 yılı ''Vakıf Ödülü''nü almak üzere Belçika'ya çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

AB'nin uluslararası arenadaki rolü, Doğu Avrupa, Afrika ve Arap dünyası ile ilişkilerinin ele alınacağı forum kapsamında, ''Türkiye'nin Avrupa Geleceği'' konulu bir konuşma yapacak olan Başbakan Erdoğan, AB Genişlemeden Sorumlu Komiseri Olli Rehn'in de katılacağı bir çalışma yemeğine başkanlık edecek.

Başbakan Erdoğan'ın ziyaret vesilesiyle, Belçika Başbakanı Herman Van Rompuy, AB Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso ve AB Genişlemeden Sorumlu Komiseri Olli Rehn ile bir araya gelerek ikili temaslarda bulunması da öngörülüyor.

Erdoğan, 26 Haziran Cuma günü Türkiye'ye dönecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title