Haberler

Erdoğan: Türkiye Karanlık Bir Tünele Girmeyecek

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 22 Temmuzdaki Seçimlerde Milli İradenin Dediğinin Olacağını Belirterek, 'Türkiye Karanlık Bir Tünele Girmeyecek' Dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 22 Temmuzdaki seçimlerde milli iradenin dediğinin olacağını belirterek, "Türkiye karanlık bir tünele girmeyecek" dedi.

Erdoğan, partisince Çorum'daki Abide Kavşağında düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Muhalefet partisi liderlerinin Ankara'nın doğusuna gidemeyeceklerini ifade eden Erdoğan, şöyle devam etti:

''Onlar iktidara geldiklerinde de zaten oralara gidemediler. Onun için Türkiye'nin batısı bir başka, Doğusu, Güneydoğusu Orta Anadolu'su bir başka oldu. Yol yok, su yok, okul yok, hastane yok böyleydi. Ve terör nasıl tırmandı? İşte böyle tırmandı. Ne dedi bölücü terör örgütü; 'Sana hastane yapmayan, okul yapmayan bu devlete mi inanıyorsun?' Halkımızı öyle aldattılar. Terör ülkemizde böyle tırmandı. Eğer şu anda bitiyorsa, bitecekse önce bunun bir defa işbirlikçisini tüketeceksin, bunlara destek verenleri ortadan kaldıracaksın, halkın tabanında yer bulamayacak, bunu halledeceksin. İşte bizim iktidarımız bunu başardı.''

Seçimlerin istikrar açısından da büyük önem taşıdığını vurgulayan Erdoğan, ''Türkiye'de istikrarsızlık olsun, koalisyon olsun diyenler muvaffak olamayacaklar'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title