Haberler

Erdoğan: "Türkiye Demokratik, Laik, Sosyal Hukuk Devletidir"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Demokratik, Laik, Sosyal Bir Hukuk Devleti Olduğunu Belirterek, "Bunların Hiçbir Tanesini de Atmıyoruz, Atmayacağız. Bunu Böyle Bilsinler. Bunlar Üzerinden Politika Yapmaya Çalışanlar Şunu Bilsinler Ki, Nasıl Bugüne Kadar Hep Hezimete Uğradıysalar, Bundan Sonra da Hezimete Uğrayacaklar" Dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olduğunu belirterek, ''Bunların hiçbir tanesini de atmıyoruz, atmayacağız. Bunu böyle bilsinler. Bunlar üzerinden politika yapmaya çalışanlar şunu bilsinler ki, nasıl bugüne kadar hep hezimete uğradıysalar, bundan sonra da hezimete uğrayacaklar'' dedi.

Esenyurt Cumhuriyet Meydanındaki törende konuşan Erdoğan, Türkiye'nin son 4 yılda ciddi bir dinamizm kazandığını ve ''sessiz devrim'' diye nitelenen reformlar gerçekleştirdiklerini söyledi.

İnsan odaklı politikalar ortaya koyma gayreti içinde olduklarını vurgulayan Erdoğan, şöyle devam etti:

''Biz, kavram kavgalarıyla, kargaşasıyla uğraşmıyoruz. O kavramlar benim vatandaşımın midesini doyurmuyor. Biz şunu biliyoruz; Türkiye demokratiktir, laiktir, sosyal bir hukuk devletidir. Bunların hiçbir tanesini de atmıyoruz, atmayacağız. Bunu böyle bilsinler.

Bunlar üzerinden politika yapmaya çalışanlar şunu bilsinler ki, nasıl bugüne kadar hep hezimete uğradıysalar, bundan sonra da hezimete uğrayacaklar. Çünkü bunların bu ülkede çakılı bir çivileri yok. Hep laf ürettiler. Biz bunların dönemlerini biliriz. Gençliğimizin en hareketli çağlarında benzin, gaz yağı ve ekmek kuyruklarında nasıl gece gündüz sıraya girdiğimizi iyi biliriz. Bunu bilenler bilir. Herhalde bu dönemleri yaşayanlar bunlara (hoş geldin) demez. Ya?.. (güle güle) der.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title