Haberler

Erdoğan Tözge, Dostlarıyla Buluştu

Konak Belediyesinin düzenlediği usta'ya saygı gecesine konuk olan Erdoğan Tözge sevenleriyle buluştu.

Konak Belediyesinin düzenlediği usta'ya saygı gecesine konuk olan Erdoğan Tözge sevenleriyle buluştu.

Vefa duygusunu geleneksel hale getiren ve her ay alanında bir ustayı yaşarken anan Konak Belediyesi, Mayıs ayında da Altay'ın kulüp başkanlığını da yapan Erdoğan Tözge'yi ağırladı. Prof.Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlene etkinlikte Tözge'yi; Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, eşi Mahire Hanım, Devlet eski Bakamı Işılay Saygın, Aliağa eski Belediye Başkanı ve CHP eski Milletvekili Hakkı Ülkü, Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dilek Olcay, işadamı Kemal Zorlu, İzmirgaz GenelKoordinatör Halil Tataş, gazeteciler; Çetin Gürel, Süleyman Alasya, Okan Yüksel, dostları, Altayspor camiasından sevenleri, Rotaractlar ve İzmirliler yalnız bırakmadı.

İzmir'i Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu'nun sunumunu üstlendiği gecede Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, insanları öldükten sonra değil de, yaşarken sevenleriyle anmanın daha anlamlı olduğunu söyleyerek, "Toplumda giderek azalmaya başlayan vefa duygusunu ön plana çıkartmak için 4 yıldır İzmir'in değerlerini sizlerle yaşarken anıyoruz. Kent böyle sembol isimleriyle, değerleriyle ileriye taşınır. Biz de bu etkinliklerimizle kent kültürünü ayakta tutmaya gayret ediyoruz. Erdoğan ağabey de bu değerlerden biri " dedi. Başkan Tartan, Altay'ı da önümüzdeki yıl Süper Lig'de

görmek istediğini belirterek, tüm kulüplere gelecek yıl için başarılar diledi.

Çok yönlü olmasıyla, başarılı iş adamı ve Altay Kulüp Yöneticiliği kimliği ile örnek bir isim olarak gösterilen, yıllardır "Ekselans" lakabıyla anılan Tözge'yi anlatan konuklar paylaştıkları anılarla da duygusal anlar yaşattı.

Altay'ın Atatürk'ün kulübü olduğunu ifade eden Tözge, yarışmacı ve mücadeleci bir kişiliği olduğunu söyledi. Tözge, başarısındaki sırrı ise şöyle açıkladı: "Kendime olan güven duygum çok yüksek. Hiçbir zaman kendime limit koymadım. Siz de kendinize limit koymayın. İnsanları ve onları tanımayı seviyorum. Belki sağlığımı da bunlara borçluyum. Bu gece çok mutluyum.

Benim için güzel şeyler söyleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ederim." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Işılay Saygın Türkan Saylan Hakan Tartan Konak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title