Haberler

Erdoğan: Parçayla Değil Bütünle Uğraşmalıyız

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Uzun Vadeli Düşünmek, Ortak Aklı Harekete Geçirmek, Duygularla Değil, Akılla Hareket Etmek, Parçayla Değil, Bütünle Uğraşmak Mecburiyetinde Olduklarını İfade Ederek, "Türk Siyasetinin Her Unsurunun, Türkiye'nin Geleceğini Düşünerek, Bu Ülkenin Asırlardır Bozulmamış Ahengini Düşünerek Hareket Etmesi Lazım" Dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, uzun vadeli düşünmek, ortak aklı harekete geçirmek, duygularla değil, akılla hareket etmek, parçayla değil, bütünle uğraşmak mecburiyetinde olduklarını ifade ederek, "Türk siyasetinin her unsurunun, Türkiye'nin geleceğini düşünerek, bu ülkenin asırlardır bozulmamış ahengini düşünerek hareket etmesi lazım" dedi.

AK Parti'nin Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri'nde gerçekleştirilen İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sona erdi.

Erdoğan, toplantının kapanışında yaptığı konuşmada, kendilerine yapıcı eleştirilerde ve anlamlı katkılarda bulunan arkadaşlarına teşekkür etti. Toplantıda özgür bir ortamda dile getirilen görüşlerin, AK Parti'nin bir Türkiye partisi olduğunu, Türkiye'yi kucakladığını bir kez daha ortaya koyduğunu söyleyen Erdoğan, bu görüşlerin, Türkiye'yi bir bütün olarak kucaklayan yeni dönemde yollarının ne kadar aydınlık olacağını göstermesi bakımından önemli olduğuna işaret etti.

Bütünlüğe çok önem verdiklerini, hiç bir ülke sorununu bir tek noktaya odaklanarak çözemeyeceklerini ifade eden Erdoğan, güvenlik meselelerinin dış politikayla, enerji meselelerinin ulusal ve uluslararası ekonomiyle, eğitim meselesinin bölgesel kalkınmayla ve sosyal adaletle doğrudan ilgili olduğunu anlattı.

İstişare toplantısında ortaya konulan birikim ve katkıların bu bütünlüklü siyasetlerini bir kez daha teyit ettiğini kaydeden Erdoğan, "Bir kez daha görülmüştür ki AK Parti, bugün milletimizin emanetini sadakatle taşıyarak her gün milletimizin yüzünü ağartmaktadır" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title