Haberler

Erdoğan'dan Moody's'e Gözdağı: 24 Haziran'dan Sonra Onlara da Operasyon Çekeceğiz

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyaca ünlü kredi derecelendirme kuruluşu için "24 Haziran'dan sonra Moody's'e de operasyon çekeceğiz. Türkiye'yi karalama derdindeler." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünyaca ünlü kredi derecelendirme kuruluşu Moody's için "24 Haziran'dan sonra biz Moody's'e operasyon çekeceğiz. Biz onların üyesi değiliz. Ayıp denen, edep denen bir şey var. Türkiye'yi karalama derdindeler. Başaramayacaklar." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öne çıkan açıklamalar;

"TOMA'LAR ARTIK TÜRKİYE'DE YAPILIR HALE GELDİ"

Tankta prototip hazırlandı, yakında üretime geçilecek. TOMA'lar artık Türkiye'de yapılır hale geldi. Yerli motorumuzu da yapar hale geliyoruz. ATAK helikopterlerini ürettik ve ihraç eder hale geldi.

"ÇOK ŞÜKÜR ARTIK KENDİ ÜRETİMİMİZİ YAPIYORUZ"

Bunlar müstemleke ama biz kendi irademizi ortaya koyduk. İsrail Heron'larını verdi ama arıza çıkardılar. ABD kongresi ise İHA satışına izin vermedi. Çok şükür artık kendi üretimimizi yapıyoruz.

"PUTİN'E TEKLİFTE BULUNDUM"

Putin'e S-500 füzesini birlikte yapmayı teklif ettim.

"MUHALEFET EKONOMİYİ BİLMİYOR"

Muhalefet ekonomiyi bilmiyor. Ekonomi sadece cepteki para değil. Biz Türkiye'yi ayağa kaldırdık. Bundan sonra da devam edecek.

"24 HAZİRAN'DAN SONRA MOODY'S'E OPERASYON ÇEKECEĞİZ"

24 Haziran'dan sonra biz Moody's'e operasyon çekeceğiz. Biz onların üyesi değiliz. Ayıp denen, edep denen bir şey var. Türkiye'yi karalama derdindeler. Başaramayacaklar.

"24 HAZİRAN'DAN SONRA İLK İŞİMİZ OHAL'İ KALDIRMAK OLACAK"

OHAL'in kampanyalara yansıyan en ufak yanı yok ki. Bir tane örnek versinler, OHAL nerede hangi kampanyayı engelledi? Bir defa bu OHAL, bizim göreve geldiğimiz zamandaki OHAL değil. Bu OHAL, tam aksine şu andaki terör tehdidi altındaki bölgeleri, bu tehditten kurtarmaya yönelik bir güvenlik tedbiridir. 24 Haziran'dan sonra ilk işimiz inşallah OHAL'i kaldırmak olacak.

"BAY MUHARREM GİDİP PKK'NIN ARKASINDA DURDUĞU ADAYI ZİYARET ETTİ"

(ABD) Silahların üzerindeki kendi seri numaralarıyla geri toplayacaklar, bunun sözünü verdiler. Eğer bunlar seri numaralarıyla bunları toplarlarsa oradaki sıkıntı daha da aşılmış olacak. Bunu ben önemli bir gelişme olarak görüyorum.

Bay Muharrem'den, bay Kemal'den terörle mücadele hakkında tek kelime duydunuz mu? Bay Muharrem gidip PKK'nın arkasında durduğu adayı ziyaret etti.

"TUTUKLU OLAN KİŞİ DE ADAY OLAMAZ, OLMAMALI"

(Demirtaş'ın adaylığı) Aday olduğunda içerideydi. Orada zaten bir eksiklik, bir yanlışlık var. Yani biz burada illa mahkumiyeti adaylık şartları arasında saymamamız lazım. Tutuklu da olsa bence tutuklu olan kişi de aday olamaz, olmamalı. Çünkü bu bir kaçamak yoldur. Buna niye böyle bir fırsatı biz verelim?

"ABD, KENDİ SERİ NUMARALARININ OLDUĞU SİLAHLARI TOPLAYACAK"

(ABD) Silahların üzerindeki kendi seri numaralarıyla geri toplayacaklar, bunun sözünü verdiler. Eğer bunlar seri numaralarıyla bunları toplarlarsa oradaki sıkıntı daha da aşılmış olacak. Bunu ben önemli bir gelişme olarak görüyorum.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title