Haberler

Erdoğan, Müşerref'e Başsağlığı Diledi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Benazir Butto'nun Suikast Sonucu Yaşamını Yitirmesi Nedeniyle Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref'i Telefonla Arayarak Baş Sağılığı Dileklerini İletti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Benazir Butto'nun suikast sonucu yaşamını yitirmesi nedeniyle Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref'i telefonla arayarak baş sağılığı dileklerini iletti.

Erdoğan, Müşerref ile telefon görüşmesinde Benazir Butto'nun hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Erdoğan, saldırıyı ''nefretle'' kınayarak, bu terörist saldırının Pakistan'daki demokratikleşme sürecini engellemeyeceğini umduğunu ifade etti. Erdoğan, ''Türk Milleti olarak kardeş Pakistan halkının yanındayız'' mesajını verdi.

Pervez Müşerref de Başbakan Erdoğan'ın telefonundan ''çok duygulandığını'' dile getirerek demokratikleşmenin süreceğini belirtti.

Bu arada Başbakan Erdoğan'ın Benazir Butto'nun eşi Asıf Ali Zerdari'yi de telefonla arayarak baş sağılığı dileyeceği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title