Haberler

Erdoğan: "Medyada Çok Seslilik Büyük Önem Taşıyor"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şeffaf ve Demokratik Toplumlar İçin Medyada Çok Sesliliğin Büyük Önem Taşıdığını Söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, şeffaf ve demokratik toplumlar için medyada çok sesliliğin büyük önem taşıdığını söyledi.

Erdoğan, ''Today's Zaman'' gazetesinin yayın hayatına başlaması nedeniyle Shareton Otel'de düzenlenen geceye katıldı.

Başbakan Erdoğan, gecede yaptığı konuşmada, ''Zaman Ailesinin heyecanını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu'' dile getirerek, ''Türkiye'nin dünyaya açılımında böyle güçlü, zengin içerikli bir gazetenin çıkması gücümüze ayrı bir güç katacaktır'' dedi.

Gazetenin ilk taslağının kendisine sunulduğunda bugünleri gördüğünü belirten Erdoğan, ''arzu edilen ve hedeflenen gazetenin ortaya çıktığını'' söyledi.

Erdoğan, ''Şeffaf ve demokratik toplumlar için medyada çok seslilik çok büyük önem arzediyor. Ben de bu itibarla Today's Zaman'ı özellikle önemsiyorum'' şeklinde konuştu.

Today's Zaman gazetesinin Türkiye'nin İngilizce yayın yapan üçüncü büyük gazetesi olacağını belirten Erdoğan, Türk medya dünyasına yeni bir soluk getireceğini ve yeni bir zenginlik katacağını ifade etti.

Erdoğan, şunları kaydetti:

''Türkiye'yi içerde ve dışarda izleyen, özellikle diplomatlar, yabancı kamuoyları için yeni bir pencere olacaktır Today's Zaman. Çağımızda iletişimin ne kadar büyük bir önem kazandığını burada sizlere bir kez daha anlatacak değilim.

Türkiye her ne kadar son 4 yılda büyük bir imaj devrimi yaşamış olsa da hala kendimizi yeterince iyi anladığımızı ve yurt dışında da iyi anlattığımızı söyleyemem. Bunu, en çok, başka toplumlarda öteden beri var olan Türkiye hakkındaki ön yargılardan anlıyoruz. Bu kadar anlatmamıza rağmen 'hala buralarda mıyız' diyoruz. Diliyoruz ki Today's Zaman ilkeli yayınlarıyla Türkiye'nin ve Türk milletinin doğru anlatılmasına, yanlış ön yargı ve klişelerin aşılmasına katkıda bulunacaktır.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title