Haberler

Erdoğan: "Kimseyi Markalama Hakkına Sahip Değiliz"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kimseyi Markalama Hakkına Sahip Değiliz, Ama Kimsenin de Bize Saygısızlık Etmeye Hakkı Yoktur" Dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kimseyi markalama hakkına sahip değiliz, ama kimsenin de bize saygısızlık etmeye hakkı yoktur" dedi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen "Dünya Rizeliler Günü" töreninde bir konuşma yapan Erdoğan, seçim gecesi söylediği sözlerin sonuna kadar arkasında duracaklarını belirterek, kimseye kırgın, kimseye küskün olmayacaklarını, 70 milyon vatandaşın emanetini omuzlarında taşıyacaklarını söyledi.

"Kimseyi markalama hakkına sahip değiliz, ama kimsenin de bize saygısızlık etmeye hakkı yoktur" diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

"Şu anda ben 'Tayyip Erdoğan' değilim Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanıyım, şu anda ben halkımın hizmetkarıyım, ayrım yapamam ve bu hizmeti 70 milyon vatandaşımın her birine aynı şekilde götürmek durumundayım. Götürmezsem bunun hesabını veremem, hem bu dünyada hem de ölüm ötesinde."

Cumhuriyetin 100. yılına farklı hazırlanmak durumunda olduklarını vurgulayan Başbakan Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şunu çok açık, net söylemek durumundayım. Hiç bir zaman iktidar, muhalefet, böyle bir zıtlaşmanın içerisinde olmak istemedik, istemeyeceğiz, çünkü bu milletin sadakatine, vefasına layık olmak zorundayız ve cumhuriyetimizin 100. yılına farklı hazırlanmak zorundayız.

Dedik ya 2013 yılında kişi başına milli gelir 10 bin doları bulacak. Bunda kararlıyız, Allah'ın izniyle bu olacak. İşte enflasyonu gördünüz, 6.9 oranına düştü. 2023 yılına, yani yüzüncü yıla farklı bir Türkiye ile gireceğiz. O da dünyanın en büyük ilk on ekonomisi içerisindeki Türkiye."

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title