Haberler

Erdoğan, Karamanlis'i Köprüde Karşıladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-yunanistan Doğal Gaz Boru Hattı Açılış Törenine Katılacak Olan Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanlis ve Beraberindeki Heyeti, Meriç Nehri Köprüsü Üzerinde Karşıladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Doğal Gaz Boru Hattı açılış törenine katılacak olan Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanlis ve beraberindeki heyeti, Meriç Nehri Köprüsü üzerinde karşıladı.

Helikopterle İpsala Gümrük Sahası'na indikten sonra kara yoluyla Meriç Köprüsü'ne geçen Başbakan Erdoğan, sınırda görevli Türk askerleriyle tokalaştı.

Erdoğan, daha sonra Yunanistan Meclis Başkanı Dimitris Siufas, Yunanistan Kalkınma Bakanı Christos Folias'ın da aralarında bulunduğu heyetle birlikte gelen Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanlis'i karşıladı.

Karşılamada, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler de hazır bulundu.

Başbakan Erdoğan ve konuk Başbakan Karamanlis, daha sonra Türkiye-Yunanistan Doğal Gaz Boru Hattı'nın açılış töreninin yapılacağı sınırın Türkiye tarafındaki tören alanına hareket etti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title