Haberler

Erdoğan: İstihbaratın Başı Devletin Başına Bağlı Olmalı İstediğim Şekilde, Anda Bu İstihbari...

(MESCİD-İ AKSA GERİLİMİ) "İŞ TAMAMEN BİTTİ NOKTASINDA DEĞİLİM. HER AN NEREDE NASIL PATLAK VERİR BİLEMEM. BAŞTA NETANYAHU OLMAK ÜZERE ARTIK ŞUNU BİLMEMİZ LAZIM. BU HAREM-İ ŞERİF, ÜÇ DİNİN SAYGIN MEKANIDIR""KATAR KRİZİ BİTME NOKTASI DERSEK YANLIŞ OLUR FAKAT BAŞLADIĞI NOKTADA DEĞİL.

(MESCİD-İ AKSA GERİLİMİ) "İŞ TAMAMEN BİTTİ NOKTASINDA DEĞİLİM. HER AN NEREDE NASIL PATLAK VERİR BİLEMEM. BAŞTA NETANYAHU OLMAK ÜZERE ARTIK ŞUNU BİLMEMİZ LAZIM. BU HAREM-İ ŞERİF, ÜÇ DİNİN SAYGIN MEKANIDIR"

"KATAR KRİZİ BİTME NOKTASI DERSEK YANLIŞ OLUR FAKAT BAŞLADIĞI NOKTADA DEĞİL. SUUDİ ARABİSTAN KRALI SELMAN'DAN İSTEĞİMİZ KÖRFEZ'İN ABİSİ, BÜYÜĞÜ DURUMUNDA ÖNÜMÜZDE KURBAN BAYRAMI VAR. ARTIK KÖRFEZDE BU SIKINTI BİTSİN"

"YARDIM KONUSUNDA MİLLİ GELİRE ORANLA BAKTIĞIMIZ ZAMAN TÜRKİYE BİRİNCİ AMERİKA İKİNCİ"

Hakime TORUN / ANKARA - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Dünyada en az gelişmiş ülkelere yardım konusunda Amerika birinci Türkiye ikincidir. Milli gelire oranla baktığımız zaman Amerika ile bizim milli gelirimiz aynı mı? Milli gelire oranla baktığımız zaman Türkiye birinci Amerika ikinci" dedi.

"PUTİN, BEŞTEPE'DE ODA İSTEDİ Mİ?" Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Beştepe'de çektirdiği fotoğraf gösterilerek "Putin, size buradan bana da bana da bir oda verseniz" dedi mi? sorusuna "Öyle bir latife oldu da ama asıl tespiti şurada oldu Külliyeyi görünce 'büyük devlet olmanın işareti işte bu eserdir' dedi. Kremlin Sarayı'nı biliyorsunuz. O da büyük bir devlet olmanın işaretidir. İçinde kaybolursunuz öyle bir yer. Biz Külliye'yi yaptık ana muhalefetin başındaki zat bunu hazmedemedi. Büyük düşünecek noktada değil de onun için. Bunlar cüce cüce" diye yanıt verdi.

"KATAR KRİZİ BİTME NOKTASI DERSEK YANLIŞ OLUR FAKAT BAŞLADIĞI NOKTADA DEĞİL" Körfez krizini değerlendiren Erdoğan, "Bir bitme noktası dersek yanlış olur fakat başladığı noktada değil geri gidiyor. Suudi Arabistan Kralı Selman'dan isteğimiz Körfez'in abisi, büyüğü durumunda Önümüzde Kurban Bayramı var. Artık körfezde bu sıkıntı bitsin. Bunu bir kenara koyalım ve aydınlık ufka hep birlikte bakalım. Müslümanların bu dünyada birbiriyle uğraşmaya ne zamanı ne vakti olamaz. Biz birbirimizi sevmekle emrolunmuşuz" ifadelerini kullandı.

(MESCİD-İ AKSA GERİLİMİ) "İŞ TAMAMEN BİTTİ NOKTASINDA DEĞİLİM. HER AN NEREDE NASIL PATLAK VERİR BİLEMEM" Mescid-i Aksa gerilimine ilişkin Erdoğan, "Ben bu iş tamamen bitti noktasında değilim. Her an nerede nasıl patlak verir bilemem. Başta Netanyahu olmak üzere artık şunu bilmemiz lazım. Bu Harem-i Şerif, üç dinin saygın mekanıdır. Buraya karşı kimse kalkıp da benimdir Müslümanlar giremez diyemez ve bu düşünülemez. Bu bizim ilk kıblemiz. Bu sebeple de çok büyük öneme haiz. Burada Netahyahu o farklı bakışlarını bir kenara koyarak buraya saygı duymak zorunda. Biz ülkemizde Sinegog, Havralar ile bu tür yaklaşım içine girenlere müsade etmiyoruz tüm güvenlik güçlerimizle buraları emniyet altında tutuyoruz. Ecdadımızdan böyle gördük ve dinimizin emridir. Bunu da kendilerinden özellikle bekliyoruz. Sayın Abbas ile de bu konuyu etraflıca ele aldık. Temenni ediyorum bir yumuşama sürecine girmiş durumundayız böyle devam eder" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Benjamin Netanyahu Suudi Arabistan Kurban Bayramı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title