Haberler

Erdoğan İçin Sıkı Güvenlik Önlemleri

Başbakan Erdoğan'ın Van'a Gelişi Nedeniyle Kentte Olağanüstü Güvenlik Önlemleri Alındı.

Başbakan Erdoğan'ın Van'a gelişi nedeniyle kentte olağanüstü güvenlik önlemleri alındı.

ERDOĞAN BÖYLE KORUNDU

 

Erdoğan'ın Diyarbakır ve Tunceli gezilerinde iki ayrı makam aracı kullanırken, Van'da 3 ayrı makam aracı kullanıldı. Van'a da birbirinin aynı olan ve 002 plakala taşıyan iki Mercedes marka otomobilin yanısıra Van Valisi Özdemir Çakacak'a ait Volvo marka zırhlı makam aracına da 002 plakalı takılıp, Erdoğan gezisi boyuncu kullanıldı.

 

İNCE ÇELİK YELEKLER VERİLDİ, 3 MAKAM ARACI KULLANILDI

 

Başbakan Erdoğan, uçağının ineceği Ferit Melen Havaalanı'na İpek Yolu'ndan giden yol trafiğe kapatılıp, içeriye alınan gazeteciler X-Ray cihazından geçilirken, çantaları da dedektör köpeklere kontrol ettirildi. Başbakanlık korumaları Başbakan Erdoğan ve bakanlara havaalanında gömleğin içine giyilen ve beyaz renkli ince çelik yelekler verildi. Çevre illerden takviye polislerin geldiği Van'da Erdoğan'ın geçiş güzergahlarında keskin nişancılar görevlendirildi.

 

Erdoğan'ın konuşma yapacağı Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Beşyol Meydanı'nda çıkan tüm ara sokaklar barikatlarla kapatıldı. Caddeye çıkan herkes tek tek aramadan geçirildi. Gün boyu kent üzerinde helikopterler uçuş yaptı.  Van AKP'li Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Erdoğan'ın ziyareti nedeniyle kentin bütün ana caddelerini bir gün önceden temizletip pırıl pırıl hale getirtti. Kentin önemli caddeleri de Türk bayraklarıyla donatıldı.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title