Haberler

Koç ve Ohio'nun 'Seçim Güvenirliliği' Anketi Erdoğan'ı Kızdırdı

Güncelleme:

Koç ve Ohio Üniversitelerinin işbirliğiyle yapılan ve seçimlere güvenin yüzde 48'e düştüğü sonucuna ulaşan araştırmaya Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki geldi.

Almanya'nın Karlsruhe ve Belçika'nın Hasselt kentlerinde gurbetçilerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa çıkarmasından memnun ayrıldı.

Dönüş yolunda gezisini izleyen gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan kamuoyuna yansıyan, Koç ve Ohio Üniversitelerinin işbirliğiyle yapılan ve seçimlere güvenin yüzde 48'e düştüğü sonucuna ulaşan araştırmaya tepki gösterdi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili sözleri:

"DERTLERİ GÖLGE DÜŞÜRMEK"

"Halkın seçim sonuçlarına güvenmediği iddiaları için çok saçma. Muhtemelen neticeyi şimdiden görenler, "Nasıl şaibe düşürebiliriz" gayreti içinde. Nitekim AGİT temsilcilerine de benzer şeyler söylemişler. Dertleri şimdiden seçime gölge düşürmek. Mazbatalar, tutanaklar ortada olduktan sonra şaibe karıştırma girişimlerinin hiçbiri tutmaz.

"SEÇİMDE REKOR KIRILIR"

Sandık güvenliği için tüm tedbirler alındı. Bir de partilerin sandıklara sahip çıkması gerekiyor. Her halükarda milletimizin demokratik hakkını kullanması lazım. İnanıyorum ki, çok yüksek bir katılımla Cumhuriyet tarihindeki en büyük seçime katılım rekoru kırılacaktır."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Karlsruhe Almanya Ohio Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (357)

durustmobilWeb@haberler.com:

Arkadaşlar aklimizi basimiza alalim AKP dişinda bu ülkeyi yönetecek iktidar ve kadro yok onun için tek çare akp

10
115
yanıtYanıtla
camukamobilWeb@haberler.com:

Sıkıntı yok AKP rahat rahat yüzde 48 le iktidar akp,chp,mhp,hdp penin cezalandırıcısıdır milletin selametidir

13
88
yanıtYanıtla
MTN:

işte yeni Türkiye:rakamlar berbat. . Halkın rakamları hele. halk çöktü ekonomik olarak. . İcra ve borca battık. . 2001 yılında işsizlik oranı 8. 4 iken bugün yüzde 11. 3 e çıktı. Şuanda OECD ülkeleri içinde genç işsiz oranında en kötü ülke olduk. . . Piyasada ve cepte nakit kalmadı alım gücü bitti. 2002 de asgari ücret 225 mio, çeyrek altın 22 mio idi. 10 çeyrek alınıyordu . şimdi , 949 lira ile 6 çeyrek altın alamıyorsun. satışı 167 lira. . O dönemlerde kredi ve kredi kartı ihtiyacı yoktu. . 2002 yılında 6 milyar tl olan halkın toplam kredi kartı ve tüketici kredisi borcu şuanda 330 milyarı aştı. borç tam 53 kat arttı. (Konut ve araç kredisinden bağımsız). 2002 yılında 8 milyon olan icra sayısı şuanda 22 milyonu buldu. . Nüfus artışı ne kadar peki?. . 2004 te 3400. 000 olan esnaf sayısı şuanda . 2900. 000 lerde onlar artık işsiz veya işçi. . . . Kişi başı milli gelir tam 7 senedir yerinde sayıyor. . Rakamları araştırın hepsi internette var.

95
3
yanıtYanıtla
cCcMobil-IOS:

Bir tek dilegim var : Sadece bir Gün Erdogan gündem olmasa. Dünyada Hiçbir ülkenin Cumhurbaskani veya Basbakani veyada Baskani Erdogan kadar Televizyonlara çikmiyor. Namusum ve Serefim üzere Yemin ederimki bu böyle.

95
2
yanıtYanıtla
YORUMCU:

Sayın Cumhurbaşkanı, ettiğiniz Cumhurbaşkanlığı yeminini size hatırlatır, en sonundaki şeref ve namus kelimelerinin gereğini yapmanızı dilerim.

33
53
yanıtYanıtla
elemanMobil-ANDROID:

Siz konuşun ak parti yapar. ..

51
32
yanıtYanıtla
esmmobilWeb@haberler.com:

reis akpliler bu oyunlara gelmez akp yola devam

53
27
yanıtYanıtla
oflimobilWeb@haberler.com:

seviyoruz seni UZUN ADAM

45
33
yanıtYanıtla
dogukan:

Bern Konsolosluğu’nda kurayla muhafaza odasının anahtarı verilen iki parti temsilcisinden biri olan AKP’li temsilci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘gönlündeki partiye destek için’ gittiği Almanya’daki etkinliğine yanına anahtarını alarak gitti. Bu durumda anahtarı olmadan açılamaması gereken muhafaza odasının kapısı çilingir yardımı olmadan açılarak oy pusulaları alındi , akepeye kimse guvenmiyor eger yuzde 38 i bir gram gecerse saibelidir o secim.

51
24
yanıtYanıtla
emekli:

onüç senedir yüzde ikibuçuk zam verdiniz valla oyu bu sefer çok zor alırsınız herkes kan ağlıyor ayıp

65
5
yanıtYanıtla
Tüm 357 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title