Haberler

Erdoğan: "Gs Maçını Kazanmamız Gerekiyor"

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Trabzonspor Karşısında 2-0 Galip Duruma Geçtikten Sonra, 3-2 Yenilmelerine Üzüldüklerini Söyledi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Trabzonspor karşısında 2-0 galip duruma geçtikten sonra, 3-2 yenilmelerine üzüldüklerini söyledi.

Levent Erdoğan, Trabzonspor maçından galibiyet beklediklerini ifade ederek, ''Maça iyi başladık ve 2-0 öne geçtik. Ancak ikinci yarıda üst üste yediğimiz goller, hepimizi şoke etti. İnanılması çok zor bir durum gerçekleşti'' dedi.

Turkcell Süper Lig'de 3 Mart Cumartesi günü Galatasaray ile zorlu bir derbi oynayacaklarını hatırlatan Erdoğan, ''Galatasaray maçını kesinlikle almamız gerekiyor. Aksi takdirde büyük ölçüde şampiyonluk yarışından koparız. İnşallah Galatasaray karşısında, bu şoku üzerimizden atar ve galip gelerek yolumuza devam ederiz'' diye konuştu.

Erdoğan, Trabzonspor yenilgisi nedeniyle medyada teknik direktör Jean Tigana'nın suçlandığının hatırlatılması üzerine, ''Teknik olarak eleştiri yapacak durumda değilim. Ancak bir takım eksikliklerin olduğu ortada'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title