Haberler

Erdoğan, Diyarbakır ve Hakkari İçin Özel Talimat Verdi

Güncelleme:

Görevden alınan başkanların yerine kayyum olarak atanan Cumali Atilla'yı Diyarbakır Büyükşehir, Cüneyt Epcim'i de Hakkari Belediye Başkan adayı gösteren Erdoğan, iki ilin teşkilatlarına yoğun çalışma talimatı verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün yerel seçim adaylarını açıkladığı toplantıda belediye başkan adaylarına beklentilerini de ifade etti. Yeniden aday gösterilen belediye başkan adaylarına, "Tempoyu artırarak çalışmaya devam" mesajı veren Erdoğan'ın kayyum belediye başkanlarına da beklentilerini aktardı.

"ELİ SIKILMADIK KİMSE KALMASIN"

Milliyet'ten Kıvanç El'in haberine göre; Diyarbakır ve Hakkari'de yapılan belediye çalışmalarının aynı şekilde devam etmesini isteyen Erdoğan'ın "Kazanacağımıza inancım tam" derken il teşkilatlarına da "Sorumluluk sizde, vatandaş hizmetleri zaten görüyor, eli sıkılmadık kimse kalmasın" dediği öğrenildi.

"EN YÜKSEK OYU BEKLİYORUM"

AK Parti 40 ilde adaylarını açıklarken Erdoğan'ın aday açıklama toplantısında yeniden aday gösterilen bazı adaylara "4 ay süre var. Tempoyu daha da artırın, en yüksek oyu bekliyorum" dediği öğrenildi. Erdoğan'ın bazı adaylara geçen seçimde aldığı oyu sorduğu ve "Şimdi daha fazlasını bekliyorum" dediği de kaydedildi. Erdoğan, değişim yaşanan illerde de sahneye mevcut belediye başkanı ile yeni adayı birlikte çağırırken, mevcut başkanlara "Şimdi bayrak devri zamanı. En büyük desteği sizlerin vereceğine eminim" dediği kaydedildi.

Erdoğan, Diyarbakır ve Hakkari İçin Özel Talimat Verdi

DİYARBAKIR VE HAKKARİ'YE ÖZEL TALİMAT

AK Parti, iki önemli şehirde kayyum başkanları aday gösterdi. Diyarbakır'ın adayı Cumali Atilla, Hakkari'nin adayı ise Cüneyt Epcim oldu. Erdoğan'ın aday tanıtımındaki kısa sohbetinde bu adaylardan beklentilerini ifade ederek, "Kazanacağımıza inancım tam" dediği öğrenildi. Erdoğan'ın milletvekilleri ve il teşkilatlarına da, "Başkanlarımıza tüm desteği verin. En büyük sorumluluk sizlerde, vatandaş hizmetleri zaten görüyor, eli sıkılmadık kimse kalmamalı" değerlendirmesi yaptığı bildirildi.

Etimesgut Kaymakamı iken 2 yıl önce Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla'nın, kentte birçok proje ve çalışmayı başlattığı ifade edilmişti.

Hakkari'de de 2 yılda birçok projeyi hayata geçiren Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim ile birlikte Atilla'nın da 1 Aralık'a kadar kamu görevlerinden istifa etmesi gerekiyor.

ERDOĞAN'IN YOĞUN DİPLOMASİ HAFTASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki 1 haftalık süreyi diplomasi trafiğine ayıracak. Bugün Katar Emiri Şeyh Temim Al Sani'yi ağırlayacak olan Erdoğan, çarşamba günü İstanbul'da İSEDAK toplantısına ev sahipliği yapacak. Erdoğan, bu toplantı sonrası Güney Amerika turuna başlayacak; perşembe, cuma ve cumartesi Arjantin'deki G-20 Zirvesi'ne katılacak. Erdoğan, Paraguay ve Venezuela'yı da ziyaret edecek.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Cüneyt Epcim Diyarbakır Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title