Haberler

Erdoğan Demirören'den Beşiktaş'a Sezon Öncesi Büyük Moral

Lig Öncesi Moral Depolamak Ve Kaynaşma Sağlamak Amacıyla Organize Edilen Yemekte Önemli Mesajlar Da Verildi.

Lig öncesi moral depolamak ve kaynaşma sağlamak amacıyla organize edilen yemekte önemli mesajlar da verildi.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Durusoy, böyle anlamlı buluşmalarda birilik ve beraberlik duygularının güçlendiğini belirtirken, taraftarlara ve medyadaki Beşiktaşlılara da destek çağrısında bulundu.

Oldukça neşeli oldukları gözlenen futbolcular ise, süper kupa zaferinin özgüvenlerini kazanmaları açısından dönüm noktası olduğunu söylediler.

Kaptan İbrahim Üzülmez ¨Bu sezon istekli, arzulu ve inancı tam bir kadroya sahibiz. genç arkadaşlarımıza 100. yılda yaşadığımız mutlulukları anlatıyorum. Aynı sevinci bu sezon da yaşabileceğimize inanıyorum. Bunca yıllık futbol yaşantımda gördüğüm en iyi kadrolardan birine sahibiz. Taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz¨ dedi.

Delgado, uyum sürecini çok çabuk atladığını söyledi. Arjantinli futbolcu, ilk maçlar her zaman zor olur, ama Manisa deplasmanından 3 puanla döneceğiz¨ dedi.

Nobre ise çok yoğun ve yorucu bir kamp dönemi geçirdiklerini, ancak, Vestel Manisaspor maçında taraftarların diri ve sürekli kazanmayı arzulayan bir Beşiktaş izleyeceğini söyledi.

Yemekte, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular uzun süre sohbet etti.

oldukça neşeli geçen yemekte, futbolcuların eşleri de geceye ayrı bir renk kattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title