Haberler

Erdoğan'dan Savcı Muammer Akkaş'a: Seninle İşimiz Var

Güncelleme:

Manisa'nın Demirci ilçesinden Savcı Muammer Akkaş'a seslenen Başbakan Erdoğan "Daha dur seninle işimiz var." dedi.

Başbakan Erdoğan, Manisa Demirci'de toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti.

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili de açıklamalarda bulunan Erdoğan, ikinci operasyon dalgasının soruşturma dosyasından alınan Cumhuriyet Savcısı Muammer Akkaş için "Daha dur bakalım seninle işimiz var. Öyle adalet militanlarının aynen geçmişte üniversitelerde bildiri dağıtanlar gibi adalet sarayının önünde adalet yerine bildiri dağıtıyorsun" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

"Biz inançlı milli değerlerine bağlı muhafazakra demokrat bir gençlik istiyoruz. Onlar geleceğin yeni Türkiye'sini inşa edecek. Bizim gençliğimiz elinde molotof kokteyliyle dolaşmayacak. Bizim dinimizde kavmiyetçilik, ırkçılık siyah beyaz ayrımı yok. Bizi ayıramayacaklar bölemeyecekler. Bu vatanımız üzerinde kimse operasyona kalkışmasın. Bizi ayırmaya çalışanlara cevap verdik.

"KARŞILARINDA BİZİ BULACAKLAR"

Devletin içinde paralel devlet olamaz. Buna gayret edenler bilsinler ki karşılarında bizi bulacaklar. Kim olursa olsun karşılarında bizi bulacaklar. Hangi meşrepten olursa olsun... Hizmeti istismar etmek suretiyle, cemaat istismar etmek suretiyle tertemiz kardeşlerimizi bölmeye gayret etmek suretiyle ve onların üzerinden rant elde etmek isteyenler karşılarında bizi bulacaklar. Çünkü bu ülke 76 milyonundur. Biz 76 milyonun hükümetiyiz. Bu ülkeyi bölmeye parçalamaya kimse cüret edemez.

"GÜNAH KEÇİSİ HALİNE GETİRDİLER"

Herkes yerini bilecek. İşte son olan olayları görüyorsunuz. Uluslar arası boyutu var ulusal boyutu var. Kardeşlerim ne demek Türkiye'nin kalkınmasını hazmedemeyenler bu oyuna geliyor. Zarar ortada 120 milyar dolar. 11 günde 12 günde... Bunun bedelini nasıl ödeyecekler. Bir savcı efendi makamını farklı bir şekilde kullanıyor. Gizlilik kaydı olan evrakları yanına aldığı yandaş medyayla birlikte bir çok masum insanları istismar suretiyle hiçbir günahları olmadığı halde iftira atmak suretiyle onları bu ülkede günah keçisi haline getiriyor.

"SENİNLE İŞİMİZ VAR DAHA"

Bu adamlar bu toplumun içinde yarın tertemiz olsalar da nasıl dolaşacaklar. Bu savcı dört beş gün önce başsavcının yaptığı manidar açıklamaya göre, biz hakim ve savcılarımızın temiz olanları tenzih ederiz. Ancak bu gücü ve kuvveti suistimal suretiyle eğer bu ülkenin bölünmesine parçalanmasına neden oluyorlarsa bunları da teşhir ederiz. Bu nasıl bir savcı. Başsavcı ondan dosyayı istiyor diye kalkıyor bildiri dağıtıyor beyefendi. Daha dur bakalım seninle işimiz var. Öyle adalet militanlarının aynen geçmişte üniversitelerde bildiri dağıtanlar gibi adalet sarayının önünde adalet yerine bildiri dağıtıyorsun. Hangi savcı çıkıp sokakta bildiri dağıtmış bugüne kadar. Biz bunları CHP'nin genel müdürünün yanındaki tiplerden biliyorduk. Ama şimdi aynen benzerini de bunlar yapıyor.

"SAYIN BAYKAL'I KASETLE GÖNDERMİŞTİ"

CHP'nin genel müdürü Sayın Baykal'ı kasetle göndermişti. O bir kaset genel müdürüdür. Kaset genel başkanıdır. Şimdi ise yavaş yavaş bu işin arkasında kimlerin olduğu açığa çıkıyor. Yeni yeni anlıyoruz. Kendi genel başkanına tezgah kuran bu ülkede her şeyi yapar."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Muammer Akkaş Türkiye Demirci Güncel - Operasyon Güncel Haberler

500

Yorumlar (190)

Keremokc_21@hotmail.com:

Ali Kıran baş kesensin ya tabii işin bitmeyecek. bu kadar sevimsiz ve cahil birinin ülkenin başında bu kadar kalması zaten bizim için zulmdü. Artık bitti, Gemi su alıyor usta!...

21
143
yanıtYanıtla
redf@hotmail.com:

bi şey yapamazsın anca konsuursun

12
105
yanıtYanıtla
ALEMDARkenan.55samsun@hotmail.com:

Bence de Başbakan suçlu. Neden mi? Çünkü imf ye olan borcu kapattı. Çünkü Vesyeset sistemini kaldırdı. Çünkü Başörtü yasağını kaldırıp eşitliği getirdi.Çünkü okullardaki katsayı elitsizliğini kaldırdı. Çünkü kürt-Türk ayrımı yapmadı kardeşliğin tesisini kurdu. Siz suçlusunz Sn Başbakanım. Çünkü sen MİLLETE HİZMET EDİYORSUN

85
29
yanıtYanıtla
evettr@t.de:

yav zaten erdoğan ı istemeyenler, yahudi, ermeni,alevi ve islam düşmanları.

yanıt0
yanıt0
DURRRR.....MUCAHIT@NEUF.FR:

sayin evet HIRSIZA DUR DEMEK NEZAMAN iSLAM DÜSMANLIGI OLDU TAM TERSi BABASININ OGLUDA OLSA HAKSIZA DUR DiYENDiR MÜSLÜMAN YAZIK YAZIK SOLCULARA KALMIS ÜLKEYi SAVUNMAK...

yanıt0
yanıt0
yuzde 60victor.louis@free.fr:

sen once bakanlarin caldigi paralardan haber ver, ondan keri senle gorusuruz,11, 12 gunde 120 milyar dollar zarar senin yuzunden senin adamlarin 11 yildir hortumladilar ses cikarmadin, 12 gunun hesabinimi yapiyon, daha senle cok isimiz var

87
4
yanıtYanıtla
avukatta savcıda kiralayacaksınen_es_88@hotma:

o savcı da, abileri de, muhterem hocaları da yargılanacak NOKTA

71
6
yanıtYanıtla
Sebsaltom22@hotmail.com:

KİBİRİ VE HARAM LOKMAYI DİNİMİZ YASAKLAMIŞ.AMA NASIL OLUYOR DA ALLAH DİYEREK HARAM LOKMAYI YİYENLERİ ARAŞTIRACAK ADALETE KARŞI ÇIKIYORSUN ANLAMIYORUM. NE DİMİŞTİNİZ 21.04.2009'DA: ''HAKİMLERİ ,SAVCILARI TEHDİT EDEREK BİR YERE VARILMAZ'' DEMİŞTİNİZ. EVET HALK ÇABUK KANIYOR ÇABUK UNUTUYOR NE YAPALIM.

65
3
yanıtYanıtla
alikaraman@hotmail.com:

emret ölelim ..... basbakanim....

29
37
yanıtYanıtla
ssschouchoumoden@googlemail.com:

sen ölmek istiyorsan ööööl. Türkiye`nin sana ihtiyaci yok ki!

yanıt0
yanıt0
Tüm 190 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title