Haberler

Erdoğan'dan Portekizli Resti

Beşiktaş'ın başkan adaylarından Levent Erdoğan, başkan seçilmesi halinde gereksiz transferlerin önüne geçeceğini, Quaresma ve pahalı oyuncuları takımdan göndereceğini söyledi.sportstv'ye konuşan Beşiktaş başkan adayı Levent Erdoğan, çarpıcı...

Beşiktaş'ın başkan adaylarından Levent Erdoğan, başkan seçilmesi halinde gereksiz transferlerin önüne geçeceğini, Quaresma ve pahalı oyuncuları takımdan göndereceğini söyledi. sportstv'ye konuşan Beşiktaş başkan adayı Levent Erdoğan, çarpıcı açıklamalar yaptı. Erdoğan, "İlk işim Beşiktaş'ı ekonomik düzlüğe çıkarmak. Pahalı transfer yapmam. Daha öncede söyledim bu borçlanma bunlar yüzünden. Bana 'neden siz yönetimdeyken pahalı transferlere izin verdiniz?' diye eleştirenlere tek yanıtım şu: Yıldırım Demirören yönetiminden bu yüzden istifa ettim" dedi. Başkanlığa heyecan yaratmak için aday olmadığını ifade eden Levent Erdoğan, gerekirse adaylıktan çekilebileceğini ifade etti. Erdoğan, "Başkanlık adaylığım heyecana kapılarak aldığım bir karar değil. Bugün göreve gelseniz 30 milyon Euro sıcak para girişi sağlamak zorundasınız. Beşiktaş'ın menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaparım. Doğru bir oluşum olacaksa adaylıktan çekilir ve destek veririm? diye konuştu.

Başkan olması halinde popüler yaklaşmı bir kenara bırakarak öz kaynakalara döneceğini ifade eden Erdoğan, yabancı futbolcular için alacağı kararı açıkladı. Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: "Beşiktaş'ın alt yapısı önemli. Kendi futbolcumuzu yetiştireceğiz. Quarsema, Simao transfer edildiğinde bunlar yanlış transferler, kulübe zarar veriyor demiştim aynı görüşteyim. Göreve gelirsem, Quaresma ve onun gibileri göndereceğim?.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title