Haberler

Erdoğan'dan Madenci Ailelerine Sürpriz Ziyaret

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan programında olmamasına rağmen maden faciasında hayatını kaybeden ailelerle görüşmek üzere İzmir'in Kınık İlçesi'ne hareket etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan resmi programında olmamasına rağmen maden faciasında hayatını kaybeden ailelerle görüşmek üzere İzmir'in Kınık İlçesi'ne hareket etti.

PROGRAMI DEĞİŞTİ

Başbakan Erdoğan Seferihisar Doğanbey'deki Efes Tatbikatını izledikten sonra saat 13.00 sıralarında özel helikopterle ayrıldı. Daha önce tatbikat sonrası İstanbul'a gideceği duyurulan Başbakan Erdoğan'ın, Kınık İlçesi'ndeki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin aileleriyle görüşmeye gitti.

Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'la birlikte helikopterle İzmir'in Kınık İlçesi'ne geldi. Başbakan Erdoğan'ı AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya karşıladı.

200 ÇEVİK KUVVET POLİSİ GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI

Başbakan'ın indiği stadyumun çevresinde Başbakanlık koruma polislerinin yanısıra yaklaşık 200 çevik kuvvet polisi geniş güvenlik önlemi aldı. Başbakan Erdoğan'ın inişi sırasında ve güzergahta jammer cihazları çalıştırıldı.

KALDIRIMLA YOL ARASINA DEMİR BARİYERLER

Erdoğan'ın stadyumdan, madenci aileleriyle toplantı yapacağı Öğretmenevi arasındaki yaklaşık bir kilomertelik güzergahta da kaldırımla yol arasına demir bariyerler yerleştirildi. Bariyer boyunca da çevik kuvvet polisleri yüzleri vatandaşlara dönük olarak güvenlik önlemi aldı.

TOPLANTIYA BASIN MENSUPLARI ALINMADI

Başbakan Erdoğan, Öğretmenevi'ne girerek toplantıya başladı. Toplantıya basın mensupları alınmadı. Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın ailelerle birlikte yemek üzere 400 pide ve ayran siparişi verdiği öğrenildi.

Kınık son yerel seçimlerde AK Parti'nin 30 ilçeye sahip İzmir'de kazandığı altı ilçeden biriydi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Kınık İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (42)

ISMET KADIOGLU:

Her Basbakan bunu yapmaz...............

42
16
yanıtYanıtla
AK GENÇLİK:

KÖPEĞİN OLURUM. ÖL DE ÖLÜRÜM. MİLYONLAR YOLUNA FEDA OLSUN. YETER Kİ USTAYA BİŞEY OLMASIN

32
23
yanıtYanıtla
haydero yenohannover2011@hotmail.de:

zaten köpeksiniz lan

yanıt0
yanıt0
osman akarosman_akar@hotmail.com:

Koçum zaten köpekten bir farkınız yok sizin...!

yanıt0
yanıt0
ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

VİZİTEN KAÇ PARA BEN 10 FAZLASINI VERECEM.

yanıt0
yanıt0
LORkirmizi_beyaz45@hotmail.com:

HOŞT

yanıt0
yanıt0
ERAY:

RECEP TAYYİP ERDOGAN 3 ADAM GİBİ ADAM !

33
22
yanıtYanıtla
demokrat:

Ey ahlaksız koyunlar, biliyorsunuz değil mi, asıl suçlu sizsiniz. Yandaşa belleş kanlı kömür ve makarna sistemi herkesin bildiği olay. Kömur fiyatını iktidarın etkisiyle 150 dolardan 23,80 e düşürürsen, bu bile bile güvenliğe ihmaldir ve 301 artı X olmasa bile her zaman bir kaç ölüyü göze almakdır. Sizinde suçunuz bu sistemi destekliyerek sevgilli liderinizle birlikte her türlü kurbanı göze almaktır. Birde unutmayın, çalışma güvenliği tek Somada ihmal edilmedi, her yer Soma.

29
25
yanıtYanıtla
i halil akdaşziraatbank@.com.tr:

DEDİK YA KOYUN OLMAK ÖKÜZ OLMAKTAN İYİDİR

yanıt0
yanıt0
VATANSEVER:

OYUM HİZMET EDENE ! HER ZAMAN İNŞALLAH ! O BUNU DEMİŞ ŞUNU DEMİŞ UMRUMDA BİLE DEĞİL ! BU ÜLKEYE NE CHP DEN NE MHP DEN NE DE DİĞER PARTİLERDEN HİÇBİR FAYDA GELMEMİŞTİR.

30
20
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title