Haberler

Erdoğan'dan Hisarcıklıoğlu'na "Sigara" Göndermesi

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Güven USTA / İstanbul DHACumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) 33. Bakanlar Oturumu'nun katılımcılarıyla tek tek tokalaştı ve aile fotoğrafı çektirdi.

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Güven USTA / İstanbul DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) 33. Bakanlar Oturumu'nun katılımcılarıyla tek tek tokalaştı ve aile fotoğrafı çektirdi.

Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'yla tokalaştığı sırada 'Bu da sigarayı bırakmayanlardan" dedi. Erdoğan'ın bu sözleri gülüşmelere neden oldu. Tokaşmanın ardından aile fotoğrafı çekildi. Fotoğrafta, İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Yusuf Bin Ahmed El Useymim, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ülke temsilcileri ve heyet başkanları yer aldı.

Görütü Dökümü:

-----------------

Erdoğan'ın Hisarcıklıoğlu ile tokalaşması

Erdoğan'ın sözleri

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title