Haberler

Erdoğan: Bu İşin "Ama"sı Yok

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Batının Hala 'PKK'yı Terör Örgütü İlan Ediyorum Ama...' İfadesini Lanetliyorum, Kınıyorum' Dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Batının hala 'PKK'yı terör örgütü ilan ediyorum ama...' ifadesini lanetliyorum, kınıyorum'' dedi.

Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı tarafından Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezindeki törene katılarak, partililerle bayramlaştı.

Törende yaptığı konuşmaya herkesin bayramını kutlayarak başlayan Erdoğan, milletin, kahraman şehitlerin aziz hatırlarını sonuna kadar yaşatacağına inandığını vurguladı. Erdoğan, şöyle devam etti:

''Zira bizler inancımızın medeniyetimizin gereği olarak şehitlerini ölü olarak yad edenlerden değiliz. Bizim inancımızda şehitler ölü olarak anılmaz, anılamaz. Onlar diridirler. Gafiller bilemez, ama biz biliriz. Onların eşsiz fedakarlıklarını daima şükranla hatırlayacağız. Bu kutlu günlerde şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anarken, bize emanet bıraktıkları ailelerini yalnız bırakmayalım. Kederlerine ortak olalım, sevinçlerini paylaşalım.''

Erdoğan, ''On binlerce kilometreden çıkıp, Irak'ı vururken, kimse kimseden izin almadı. Biz şu anda ya da şu ana kadar eğer bir adım atmadıysak, Irak'ın toprak bütünlüğü üzerinde acaba bir şeyler mi düşünülüyor, bir ameliyat mı düşünülüyor düşüncelerini dışlamak için bu adımları atmadık. Ama herkes de şunu söylüyor. Bizim Irak'ın toprak bütünlüğü üzerinde asla bir operasyon yapılmasına tahammülümüz olamaz. Siyasi birliğin, bütünlüğün üzerinde herhangi bir operasyon yapılmasına biz ılımlı bakmayız'' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

title