Haberler

Erdoğan: "Bu İktidar Milletin İktidarıdır"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kendileri Hakkında Birçok Şey Söylendiğini Belirterek, 'Bu İktidar Milletin İktidarıdır, Milletin İktidarında Aldatma Olmaz' Dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendileri hakkında birçok şey söylendiğini belirterek, ''Bu iktidar milletin iktidarıdır, milletin iktidarında aldatma olmaz'' dedi.

Erdoğan, Bursa'nın Kemalpaşa ilçesinde, geçen yıl nisan ayında çıkan yangında ağır hasar gören Karaköy'de, TOKİ tarafından yaptırılan konutların anahtarlarını hak sahiplerine teslim etti.

Başbakan Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, Karaköy konutlarının yoğun bir çalışma sonucu 8 ayda tamamlanarak teslim edildiğini vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

''Bir çok şeyler söylendi. 'Yapamazlar' dediler. 'Yapamazlar, sizin sahibiniz yok, aldatıyorlar' dediler. Fakat biz 3 Kasım öncesinde meydanlara çıktığımızda, halkımızın huzurunda, 'ne aldatan olacağız, ne aldanan olacağız' demiştik. Çünkü biz, milletimizin içinden çıkmıştık. Milletimizin iktidarını kurmuştuk. Bu iktidar, Ahmet'in Mehmet'in Ayşe'nin Fatma'nın iktidarı değildir. Bu iktidar milletin iktidarıdır. Milletin iktidarında aldatma olmaz. Biz bunu yaptık.''

Konuşması sırasında, ''Sözde değil, özde hizmet, Ağlarken gülen millet'' yazan pankartı gösteren Erdoğan, ''Bu politikacı ağzı değil, bu milletin ağzı. Millet konuştu mu böyle konuşur. Bu politikacı ağzı değil milletin ağzı. Biz de bunun gereğini yapıyoruz. Biz sizin efendiniz değiliz. Biz sizin hizmetkarınız. Siz mutlu oldukça biz de mutluyuz. Siz dertli oldukça biz de dertliyiz'' diye konuştu.

Karaköy'den ayrılırken, bir partilinin, ''Genel başkan olarak bu yolda beraber yürümek istiyoruz'' demesi üzerine Başbakan Erdoğan, ''Önce ilkeler doğrultusunda hareket edeceğiz'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title