Haberler

Erdoğan: 'Biz Yolumuza Bu Şekilde Devam Ediyoruz'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Özel Uçak 'Ana' ile Saat 20.45'de Samsun'a Geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak ''ANA'' ile saat 20.45'de Samsun'a geldi.

Başbakan Erdoğan'ı, Çarşamba Havaalanında Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Emniyet Müdürü Mustafa İlhan ve öteki yetkililer karşıladı.

Erdoğan'la Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak da Samsun'a geldi.

Başbakan'ı karşılamaya havaalanında gelen ve ''Kararınız kararımızdır'', ''Allah utandırmasın'', ''Nice 5 yıllara'' ve ''Ölümüne kankayız'' şeklinde dövizler taşıyan partililer, ''Recep Tayyip Erdoğan'' şeklinde alkışla tempo tuttu.

Erdoğan, partililere hitaben yaptığı konuşmada, yarın Samsun'dan başlayarak Karadeniz Sahil Yolu'nun resmi açılışını yapacaklarını belirtti.

''20 yıldır süren bu rüyayı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz'' diyen Erdoğan, bu yürüyüşlerinin pazar günü Sarp'ta son bulacağını kaydetti.

Erdoğan, yarın Ordu Nefise Akçelik Tünelini de açacaklarını anımsatarak, ''Biz yolumuza bu şekilde devam ediyoruz, birileri de laf üretmeye devam edecek, farkımız bu'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title