Haberler

Erdoğan: "Artık Eski Türkiye Yok, Bu Türkiye Yeni Türkiye"

- AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması TRABZON - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da AK Parti Trabzon İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma...

- AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması TRABZON - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da AK Parti Trabzon İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İşte Pensilvanya'da, malum şarlatan orada. Onun arka takımı, onlar da başta Almanya olmak üzere Avrupa'da ve bütün buralarda bunlar geziyorlar. Siz, bu teröristleri besliyorsunuz, ondan sonra kalkıp diyorsun ki 'Filancayı bize verin.' Kusura bakma, senin yargın varsa, benim de yargım var. Önce vereceksiniz, ondan sonra bizden de alacaksınız. Vermeden yok. Artık eski Türkiye yok, bu Türkiye yeni Türkiye."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Türkiye Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title