Haberler

Erdoğan: "Akman Kendini En Güzel Şekilde Savunur"

Güncelleme:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın Mal Varlığına İhtiyati Tedbir Konulmasını ve Akman'ın Üzerindeki Spekülasyonlar Konusunda, "Burada Sayın Akman ile İlgili Onu Savunma Noktasında Olacak Ben Değilim. Sayın Akman Kendini En Güzel Şekilde Savunmasını Bilir'dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın mal varlığına ihtiyati tedbir konulmasını ve Akman'ın üzerindeki spekülasyonlar konusunda, "Burada Sayın Akman ile ilgili onu savunma noktasında olacak ben değilim. Sayın Akman kendini en güzel şekilde savunmasını bilir''dedi.

Başbakan Erdoğan, Moldova'dan dönüşünde Esenboğa Havalimanı'nda geziyle ilgili açıklamalar yaptı ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Moldova'dan dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan, ''RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın mal varlığına ihtiyati tedbir konulmasını ve Akman'ın üzerindeki spekülasyonları nasıl değerlendiriyorsunuz''şeklindeki soruyu, ''Spekülasyonlar Türkiye'de biliyorsunuz bir kişinin üzerinde olmuyor. Hepimizin üzerinde maalesef bu ülkede sürekli bu spekülasyonlar olur. Akman ile ilgili süreç devam eden bir süreçtir. Bu devam eden süreçle ilgili olarak da öyle zannediyorum ki kendisi de kendisini en güzel şekilde müdafaa etmektedir, edecektir. Burada Sayın Akman ile ilgili onu savunma noktasında olacak ben değilim. Sayın Akman kendini en güzel şekilde savunmasını bilir'' diye yanıtladı.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın açıklamalarını nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine Erdoğan, Türkiye'ye yeni ayak bastığını belirterek ''Konuşma metinlerini okumuş, görmüş değilim. Şimdi sizden bunu bu şekilde duyuyorum onun için bir değerlendirmeye girmeyi doğru bulmuyorum'' dedi.

-''TEŞVİKLE İLGİLİ KANAATLER GENELDE OLUMLU''-

Bir gazetecinin ''Teşvik sistemiyle ilgili TÜSİAD'ın yaptığı açıklama hakkında değerlendirmelerini'' sorması üzerine Başbakan Erdoğan, açıklanan teşvikle ilgili kanaatlerin genelde olumlu olduğunu söyledi.

Şu anda bütce açığı konusunda sıkıntılar olduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan, ''Bizler de bu bütçe açığının daha aza indirilmesi konusunda gayretlerimizi ortaya koyacağız, çalışacağız. Bu noktada bizler devlet olarak elimizden gelen gayreti gösterirken temenni ederim ki tabii özel sektör de aynı gayreti göstermek suretiyle ülkemizin büyüme hızını arttıralım ve buna katkıda bulunalım'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title