Haberler

Erdoğan: 4 Kişi Öldü, 6'sı Ağır 52 Kişi Yaralandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'daki patlamada 4 kişinin öldüğünü, 6'sı ağır 52 kişinin yaralandığını açıkladı.

Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile Başbakanlık Resmi Konutu'nda gerçekleştirdiği görüşme öncesinde yaptığı açıklamada, terörün kanlı yüzünü Diyarbakır'da tekrar gösterdiğini söyledi.

Patlamada 4 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 6'sı ağır 52 vatandaşın da yaralandığını bildiren Erdoğan, ölenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi. Erdoğan, şunları kaydetti:

''Bu tür olaylar bizim kararlılığımızı asla geriletmeyecektir. Aynı kararlılıkla terörle mücadelede gerek ulusal gerekse uluslararası boyutta mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu konudaki kararlılığımız tamdır ve devamlıdır. Bunu milletimizin bize olan güveniyle sürdürmekteyiz; gerek güvenlik güçlerimiz gerekse Silahlı Kuvvetlerimiz aynı kararlılıkla bu süreci devam ettirmektedir. Bizler de siyasi ve diplomatik boyutta aynı kararlılığımızı sürdürüyoruz.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title