Haberler

Erdoğan: 29 Martta Güneş Farklı Doğacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, '29 Martta Güneş Bir Kez Daha Ülkemin Üzerine, Adana'nın Üzerine Farklı Doğacak' Dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''29 Martta güneş bir kez daha ülkemin üzerine, Adana'nın üzerine farklı doğacak'' dedi.

Başbakan Erdoğan, Uğur Mumcu Meydanı'nda partisince düzenlenen mitingde Adanalılar'a hitap etti.

Başbakan Erdoğan şöyle konuştu:

''Onbinlerce Hatay'lı kardeşimin sizlere selamı var. Hatay'da, o alanları dolduran kardeşlerimizin sizlere selamı var. İnşallah o baharı 29 Mart'ta birlikte, farklı bir şekilde kutlayacağız. 29 Martta güneş bir kez daha ülkemin üzerine, Adana'nın üzerine farklı doğacak. AK Parti'nin hizmet siyaseti 29 Mart akşamından itibaren ülkemin üzerinde bahar serinliği gibi esmeye başlayacak. 29 Mart şimdiden ülkeme hayırlı olsun. 29 Mart Adana'ya hayırlı olsun. Sanayinin, ticareti, kültürün, tarihin, medeniyetin şehrine hayırlı olsun.

Çukurova'nın, Çukurova kadar cömert mert, yiğit insanları. Bugüne kadar hizmet ürettik. Bundan sonra da üretmeye devam edeceğiz. Ben Adana'ya, Adanalıya bir kez deha teşekkür ediyorum. Adanalı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Siz bizi 3 Kasım'da yalnız komadınız, 28 Mart'ta yalnız komadınız, 22 Temmuz'da desteğinizi bizden esirgemediniz. Bizi bağrınıza bastınız. Şimdi 29 Mart'ta bir kez daha, AK Parti diyecek, hizmet diyeceksiniz. Adana Büyükşehir Belediyesinde ve tüm ilçelerinde, beldelerinde inanıyorum ki AK Parti diyeceksiniz, yüreğinizi bir kez daha ortaya koyacak, 'Durmak yok, yola devam' diyeceksiniz.''

Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kendisini televizyonlarda açık oturuma davet ettiğini hatırlatarak, ''Sayın Baykal, beni televizyon ekranlarında tartışmaya çağırıyor. Televizyona çıksak, senin konuşmalarının üzerine hep 'bip' sesi gelecek'' dedi.

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Baykal'ın dün Burdur'da yaptığı konuşmayı hatırlatarak, şöyle devam etti:

''Dün Burdur'da konuşuyor sayın Baykal. Ne diyor; 'insan açar telefonu isterse iktidara küfreder, şöyle ağız tadıyla küfredemez olduk' Allah aşkına böyle bir siyaset üslubu olur mu? Böyle bir siyaset dili olur mu? Miting meydanında millete bu üslupla, bu dille konuşulur mu? 'Küfür etme özgürlüğü yok' diyor. 'Küfür etme özgürlüğüm yok' diyor.

Günlerdir bu millete küfür dışında hakaret, yalan, dolan, iftira dışında ne söyledin? Yıllardır bu millete bunların dışında ne söyledin? Türkiye'den geçtik, şehirlerimizden geçtik, Türk siyasetine bu güne kadar ne kazandırdın? Ben ne kazandırdığını söyleyeyim size; 10 yıllardır siyasettesin, Türkiye'ye bir şey kazandırmadın, bu ülkenin şehirlerine bir şey kazandırmadın, Adana'ya bir şey kazandırmadın ama Türk siyasetine maganda kelimesini kazandırdın. Türk siyaseti seni bu kelime ile ebediyen hatırlayacak, bir de kalkıyor, sayın Baykal, beni televizyon ekranlarında tartışmaya çağırıyor. Televizyona çıksak, senin konuşmalarının üzerine hep 'bip' sesi gelecek.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title